Vi tillhör Zalando

Shoppa och spara rejält hos Lounge by Zalando

Rabattkod

Spara ännu mer med en Lounge by Zalando rabattkod. Upptäck modepärlor och ytterligare rabatter, allt från fantastiska erbjudanden på toppmärken till fria leveranskoder. Missa inte – gå med nu och gör din shoppingupplevelse ännu bättre.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Hämta din Lounge by Zalando-rabattkod och få ännu fler rabatter

Få tillgång till massor av billiga modefynd med en Lounge by Zalando-voucher och upptäck ytterligare rabatter. Oändliga överraskningar väntar dig varje dag, från otroliga erbjudanden på populära märken till rabattkoder för fri frakt.

Vilka kuponger och rabattkoder erbjuder Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando är det inte bara ständig rea, vi överraskar även regelbundet våra medlemmar med både tillfälliga deals och generösa rabattkoder. Här är en försmak av vad som väntar.

1. Kuponger för befintliga kunder

Förutom dagliga rabatter på populära märken kan befintliga medlemmar utnyttja fler besparingar på utvalda plagg med Lounge by Zalando-rabattkoder.

2. Voucher för fri frakt

Under live-reaevenemang erbjuder Lounge by Zalando fri frakt. Det betyder att vi täcker dina fraktkostnader. Tryck på ”LÖS IN” varje gång du får ett popup-fönster med fri frakt, push-meddelande eller nyhetsbrev, så används koden automatiskt i kassan.

3. Dagliga rabatter

Spara upp till 75%* på alla dina favoritvarumärken varje dag. Nya erbjudanden publiceras kl. 07 på vardagar och kl. 08 på helger, så kom ihåg att trycka på "Meddela mig"-knappen och passa på att komma över något du älskar från märken som Nike, Tommy Hilfiger och många fler.

4. Säsongsrabatter

Våra säsongsreor innebär att du kan hitta något speciellt med ännu större rabatter på upp till 80%* rabatt. Köp hem, kläder, skor och accessoarer av högsta kvalitet till priser som lovar att matcha din budget, på allt från Black Friday till vår Grand Sale. Dessutom innehåller våra reaevenemang ibland kupongkoder för fri frakt och ytterligare rabatter som automatiskt används för beställningens totalsumma.

5. Tävlingar i sociala medier

Vill du dela dina modekunskaper med Lounge by Zalando-gemenskapen? Följ Lounge by Zalando på Instagram och Facebook för att bli först med att få veta allt om våra senaste stilar och erbjudanden. Dela dina foton, videoklipp och originalinnehåll i våra sociala kanaler för en chans att delta i tävlingar där du kan vinna produkter från dina favoritmärken, utan kostnad.

Så får du en Lounge by Zalando-kupong och andra rabatter

Letar du efter fler sätt att få kuponger och andra rabatter hos Lounge by Zalando? Kolla då in dessa värdefulla tips:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Missa aldrig kostnadsfria kuponger och rabatter igen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli den förste som får veta om våra senaste erbjudanden Upp till 75%* rabatt och mer än 2500 toppmärken, inte illa!

Bläddra på vår webbplats

Det har aldrig varit enklare att lösa in din kupongkod som registrerad kund. För att få fri frakt trycker du på länken "LÖS IN" när du ser en kampanj för fri fraktlive på vår webbplats. Din kupongkod kommer att lösas in automatiskt vid nästa beställning.

Ladda ner vår app

Vi rekommenderar att du laddar ner Lounge by Zalando-appen för omedelbar åtkomst till uppdateringar om fri frakt och bekväm shopping under dina fingertoppar. Gå till inställningarna och aktivera dina aviseringar för att få mängder av rabatter och fördelar. Fri frakt tillämpas automatiskt i kassan.

Håll dig uppkopplad

Missa inte vad som händer hos Lounge by Zalando. Följ oss på Facebook och Instagram och håll dig uppdaterad med nyheter om våra senaste reaevenemang och upptäck ännu fler rabatter. Och när du ändå är där kan du skrolla runt och kolla in några nya säsongstrender och mer inspiration.

Bli medlem och få fina förmåner

Lounge by Zalando erbjuder otroliga mode- och heminredningserbjudanden för varje garderob och budget och ger massor av fördelar så att du får den bästa shoppingupplevelsen hittills. Bli medlem idag genom att registrera dig på vår webbplats. Det är så enkelt och kräver bara tre steg:

1. Klicka på knappen ”Bli medlem”

2. Välj ditt registreringsalternativ:

🔸 Skapa ett nytt konto med din e-postadress

🔸 Logga in med ditt befintliga Zalando-kundkonto

🔸 Logga in med ditt befintliga Google-konto

🔸 Logga in med ditt befintliga Apple-konto

3. Börja upptäcka populära modemärken och produkter i våra dagliga erbjudanden

Så löser du in en Lounge by Zalando-kupong och andra rabatter

Voucher för fri frakt

Det är enkelt att lösa in din kupongkod. Kupongkoden kommer automatiskt att lösas in vid nästa beställning. Dessutom fyller vi i din leveransadress baserat på dina tidigare beställningar hos Zalando, vilket gör det ännu mer oemotståndligt att handla de produkter du inte visste att du behöver.

Andra rabattkoder

Det har aldrig varit enklare att lösa in en kupongkod! Ange rabattkoden i det angivna fältet när du gör din beställning och tryck på ”LÖS IN”. Kupongens summa kommer omedelbart att dras av från beställningens totalbelopp. Observera att kuponger från Lounge by Zalando bara kan användas här. Vissa koder kan lösas in vid flera transaktioner, så kontrollera villkoren.

Tips att tänka på:

🔸 Är din kupongkod korrekt stavad?

🔸 Är din kupong fortfarande giltig?

🔸 Har din kupong redan lösts in?

🔸 Har du lagt till kupongen vid rätt tillfälle under betalningsprocessen?

🔸 Är din kupong giltig för de märken, produkter och kategorier som finns i din kundkorg?

🔸 Har du kontrollerat det lägsta beställningsvärdet?

🔸 Fick du din kupongkod från vår webbplats, sociala kanaler, nyhetsbrev eller app

Rabattkoder: Dina vanligaste frågor

Kan jag lösa in en Zalando-kupongkod hos Lounge by Zalando?

Lounge by Zalando och Zalando är oberoende av varandra och drivs dessutom på olika plattformar. Det är därför inte möjligt att använda Lounge by Zalando-kuponger på Zalando och vice versa.

Har Lounge by Zalando-rabattkoder en sista giltighetsdag?

Alla Lounge by Zalando-kuponger är bara giltiga under en begränsad tid. Beroende på kupong kan sista giltighetsdag variera. Läs i villkoren för information om utgångsdatum, minsta beställningsvärde och mer uppgifter om din kupong.

Hur får jag en Lounge by Zalando-voucher?

Kuponger för våra kampanjer skickas ut regelbundet via vårt nyhetsbrev. Om du redan är registrerad medlem kan du prenumerera på nyhetsbrevet genom att gå till fliken "Inställningar för nyhetsbrev" i ditt konto.

Erbjuder Lounge by Zalando rabattkoder till nya kunder?

Ja, Lounge by Zalando erbjuder välkomstkuponger till nya kunder i utvalda länder. Dessutom kan nya medlemmar spara på sin nästa beställning om de använder koden som skickas efter att de börjat prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Erbjuder Lounge by Zalando fri frakt?

Ja! Lounge by Zalando erbjuder fri frakt på utvalda kampanjer när du beställer över en viss summa. Håll utkik efter kampanjer med fri frakt på vår webbplats eller via reakampanjer för att lösa in din kupong för fri frakt.

Går det att kombinera Lounge by Zalando-koder?

Tyvärr är det inte möjligt att kombinera flera kuponger. Bara en kupong kan lösas in per beställning.

Varför fungerar inte min Lounge by Zalando-kupong?

Vi vill se till att du får bästa möjliga erbjudanden på Lounge by Zalando. Så om du har problem med din kupongkod ska du komma ihåg att:

🔸 Bara en kupong kan lösas in per beställning.

🔸 Varje kampanjkupong har ett sista giltighetsdatum.

🔸 Kupongkoden är korrekt inskriven.

🔸 Rabatter kanske bara är giltiga för vissa produkter och kategorier.

🔸 Kuponger kan ha ett lägsta beställningsvärde.

Om du skickar tillbaka varor till oss reserverar vi oss för rätten att inte förnya giltigheten på din kampanjkupong. Denna information och mer hittar du på vår sida med vanliga frågor om rabattkoder.