Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Handskar på rea

Håll värmen i vinter med sköna handskar och vantar som dessutom tillför extra stilpoäng till dina outfits. Bli medlem i vår online outlet och shoppa exklusiva modevaror och accessoarer för dam, herr och barn från mängder av kända varumärken.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Uppdatera garderoben med handskar för vinterns alla äventyr

Med ett par snygga och bekväma handskar är din vintergarderob komplett. Fynda tidlösa läderhandskar, fodrade vinterhandskar, stickade vantar och mjuka barnvantar till fantastiska priser hos oss på Lounge by Zalando. Bli medlem och upptäck dagliga rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset.

gloves_outlet_2_CM

Håll dig varm med klassiska och stilrena handskar för herr

Handskar och vantar är oslagbara plagg när det gäller att hålla händerna varma i kyligt väder. Ingen vill frysa om händerna, och oavsett om det är vinter och många minusgrader ute eller om det bara är en ruggig höst- eller vårdag så kan ett par handskar för herr eller dam vara din räddare i nöden.

Hos oss på Lounge by Zalando hittar du ett stort urval av herrhandskar som garanterat håller dig varm och bekväm när du är ute och går. Det finns många snygga modeller att välja bland, såsom klassiska läderhandskar, fodrade vinterhandskar och vattentäta handskar. Beroende på hur kalla händer du har och vilken tid på året du befinner dig i erbjuder vår online outlet varma handskar och vantar som passar perfekt.

gloves_outlet_3_CM

Lyft dina vinteroutfits med snygga handskar för dam

Bland damhandskarna kan du välja bland snygga skinnhandskar som garanterat lyfter din outfit, varma handskar som hjälper dig hålla värmen och tunna handskar som passar bra för mildare temperaturer.

Med ett par svarta eller bruna läderhandskar kan du aldrig gå fel och med ett par röda stickade vantar skapar du enkelt en trendig look för vinterns utomhusäventyr. Oavsett hur din vardag ser ut kommer ett par fina handskar alltid komma väl till användning.

Några av de mest tidlösa modellerna av handskar är de klassiska grovstickade lovikavantarna och handskar tillverkade i äkta läder. Du kan välja mellan tumvantar och fingervantar beroende på vad du känner dig mest bekväm i. Tumvantar är dock ofta rekommenderade för att hålla värmen bättre i riktigt kalla klimat. Ett tips för snygga handskar är att matcha dem med antingen dina skor, väskan eller portföljen för dagen.

Klicka hem handskar för barn online hos Lounge by Zalando

Hos oss på Lounge by Zalando hittar du även vantar och vinterhandskar för barn. Barnhänder är extra känsliga för kyla och hårda vindar och därför behöver de högkvalitativa barnhandskar som håller för lek och bus ute i vintervädret.

Som medlem hos oss får du handla vintermode på rea och ta del av förmånliga rabatter på upp till 75%*. Dessutom får du tillgång till vår stora online outlet med dagliga erbjudanden på mode och heminredning från över 2 500 stora varumärken.

Att bli medlem är enkelt och helt gratis. Registrera dig med din e-postadress och du är redo att börja fynda! Våra erbjudanden uppdateras dagligen, så håll ögonen öppna för att klicka hem dina favoritvaror till oslagbara priser. För medlemmar ingår även fria returer.