Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Smartklockor på rea

Hitta din stil med våra smartklockor. Ett perfekt tillbehör för att hålla koll på din träning och livsstil. Utforska vårt sortiment och hitta din favorit idag!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Utforska trendsäkra och moderna smartklockor på rea

Om du är på jakt efter en ny klocka som kan hjälpa dig med mycket mer än att bara visa tiden kan en smartklocka vara precis vad du letar efter. Hos oss hos Lounge by Zalando kan du som medlem ta del av exklusiva rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset på smartklockor från kända varumärken.

smartwatches_outlet_2_CM

Håll dig ständigt uppdaterad med en snygg smartklocka

Sedan smartklockorna steg in på marknaden har de utvecklats mycket både när det gäller design och funktioner. En smartklocka är som en förlängning av din smartphone och erbjuder många intelligenta funktioner som du kan ha nytta av i ditt vardagliga liv. Bland annat så kan du på ett bekvämt sätt vara uppkopplad och uppdaterad medan du är på språng utan att behöva ta upp din mobil. Några av många exempel är att du kan få notiser om nya meddelanden och läsa sms direkt från din smartwatch. För dig som är ute efter att hitta ett smart armbandsur på rea så är Lounge by Zalando det perfekta stället att börja på. Här hittar du mängder av smartklockor för herr och dam till förmånliga priser. Som medlem i vår online outlet får du utnyttja våra exklusiva rabatter och du sparar mycket pengar jämfört med att köpa en smartklocka till fullpris.

Funktionella smartwatches och armbandsur som hjälper dig i vardagen

Hos oss hos Lounge by Zalando hittar du ett brett utbud av snygga smartklockor på rea. Här kan du välja bland modeller i många snygga färger och designer. Några viktiga funktioner att överväga när du väljer klocka är bland annat batteritid, skärmkvalitet, vattentålighet och fitnessverktyg. För dig som tränar och vill ha en klocka som hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av dina träningspass finns många varianter med träningsrelaterade funktioner som pulsmätare och stegräknare. En smartklocka är dessutom en snygg accessoar som kan lyfta fram din personliga stil och förnya din look på nolltid.

smartwatches_outlet_3_CM

Upptäck intelligenta smartklockor för barn

Smartklockor är inte bara för vuxna – idag finns även ett stort utbud av smartklockor för barn. Dessa armbandur för barn erbjuder smarta och moderna funktioner som kan vara till nytta för både barn och föräldrar. En av de största fördelarna med smartklockor för barn är att de kan ge en extra känsla av trygghet. Precis som med klockorna för vuxna så har många av de smarta barnklockorna inbyggd GPS, vilket gör att föräldrar kan hålla koll på exakt var deras barn befinner sig. Oavsett hur du tänkt använda din smarta klocka och vilken stil och funktioner du letar efter så kan du hitta en smartklocka för dam, herr eller barn som passar i vår online outlet.

Bli medlem i Lounge by Zalando och shoppa billiga smartklockor online

Smartwatches finns i många olika varianter och hos oss kan du enkelt hitta en som passar just ditt behov. Oavsett om du letat efter en klocka med fitnessfunktioner för att nå dina hälsomål eller en med praktisk GPS och röststyrning så kan du hitta en som underlättar i din vardag. Utforska en ny värld av smartklockor från kända varumärken. Som medlem i vår online outlet får du ta del av unika erbjudanden och exklusiva rabatter på upp till 75%*. Dessa erbjudanden uppdateras varje dag, så kika in regelbundet för att shoppa dina favoritvaror till reapriser.