Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Förlovningsringar på rea

Välj ditt perfekta symbol för kärlek och förlovning. Utforska vårt sortiment av vackra och unika forlovningsringar. Hitta din perfekta match idag och låt kärlekens magi ta över.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Shoppa vackra och tidlösa förlovningsringar online

Är det dags att ta nästa steg i din kärleksrelation? Stig in och hitta den perfekta förlovningsringen till den stora dagen hos oss hos Lounge by Zalando. Som medlem får du exklusiva rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset när du köper förlovningsringar och andra vackra smycken.

engagementrings_outlet_2_CM

Visa upp er kärlek med hänförande förlovningsringar

Förlovningsringen är en av de viktigaste sakerna du någonsin kommer att köpa till din partner. Förutom att den är en symbol för kärleken till din partner är den också en investering i er framtida relation. Förlovningsringen är framför allt ett tidlöst sätt att visa upp er kärlek för omvärlden och en påminnelse om er starka relation och kärlek till varandra. Hos Lounge by Zalando kan du enkelt hitta den ultimata förlovningsringen på nätet. Som medlem får du dessutom unika erbjudanden på smycken och mängder av andra högkvalitativa varor från kända märken.

Hitta den perfekta förlovningsringen för den speciella dagen

När det gäller förlovningsringar finns det oändligt många alternativ att välja bland och det finns egentligen inga rätt eller fel. Vårt tips är att tänka på din partners personlighet och stil och välja en ring utifrån det. Vilken sten speglar hens personlighet på bästa sätt, och vilken sten skulle matcha med din partners övriga smycken och kläder? Hos oss hos Lounge by Zalando hittar du både trendiga förlovningsringar och klassiska förlovningssmycken i modern och minimalistisk stil i äkta silver eller guld. Många föredrar klassiska diamanter medan andra väljer ädelstenar som safirer och smaragder.

engagementrings_outlet_3_CM

Fynda klassiska smycken i vår rea på förlovningsringar

När den stora dagen äntligen är här så vill du vara så redo du kan bli med en vacker förlovningsring som din partner kommer bli bländad av. Oavsett vad din framtida fru eller man har för smak så kan du hitta prisvärda och billiga förlovningsringar för herr och dam i en rad olika metaller och med olika typer av stenar i vår online outlet. Om du känner dig osäker på vilken typ av ring som din partner skulle uppskatta mest så kan du alltid fråga deras familj eller vänner för rådgivning om du vill. Annars så är vårt tips att gå på din magkänsla och lita på att du känner din käraste tillräckligt väl för att välja rätt ring.

Köp förlovningsringar online hos oss hos Lounge by Zalando

Det allra viktigaste när du väljer förlovningsring är att välja en ring som känns rätt för dig och din partner. Det är en symbol för er kärlek och hopp inför framtiden, och förstås en påminnelse om ert löfte att stanna med varandra i resten av era liv. Hos oss hos Lounge by Zalando hittar du förlovningsringar för dam och herr i många olika modeller från kända tillverkare. Passa på att bli medlem hos oss och få exklusiva erbjudanden och rabatter på upp till 75%*. Dessa rabatter uppdateras varje dag och du är varmt välkommen att kika in regelbundet för att hitta den perfekta ringen för just dig och din framtida maka eller make.