Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Smycken på rea

Smycken som får dig att stråla. Utforska vårt fantastiska sortiment av vackra och unika smycken. Från eleganta halsband till glittrande ringar - vi har allt för att komplettera din stil. Upptäck nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Sätt pricken över i:et med rätt smycken

Som medlem i Lounge by Zalando får du upp till 75%* rabatt på trendiga smycken. Med exklusiva erbjudanden på designersmycken från en mängd olika varumärken får du chansen att shoppa högkvalitativa produkter som sätter pricken över i:et för din look. Här hittar du massor av stilar och modeller att välja mellan.

jewellery_outlet_2_CM

Sofistikerade smycken för tidlös elegans

Rätt val av smycke kan helt förändra din look och ge dig en lyxig detalj. Att lägga till ett klassiskt och elegant smycke höjer din look och ger dig det där lilla extra som håller ihop din outfit. Här hittar du ett stort sortiment av smycken från en mängd olika designers till reapriser.

Välj bland klassiska tunna länkar och kedjor i guld och silver för en enkel men vacker detalj. Du hittar också minimalistiska smycken med tunna kedjor och små kristaller för ett diskret glimmer till din outfit. Matcha till exempel enkla halsband med en kristall i halsgropen till örhängen med glimmande effekt. Du hittar även klassiska pärlhalsband och pärlörhängen med högkvalitativa sötvattenpärlor. Dessa ger en feminin men mogen stil som aldrig går ur tiden.

Smyckesoutlet för iögonfallande detaljer

Här hittar du även en stor samling av härliga, iögonfallande smycken som du kan låta bli fokus för din look. Välj till exempel att matcha stora cocktailhalsband och färgglada hoop-örhängen med en avslappnad t-shirt för en tuff och modern stil som andas självsäkerhet. En annan snygg detalj som du kan låta få uppmärksamhet i din outfit är cocktailringen. Här hittar du flera stora ringar från världskända varumärken.

En populär modell på halsband är 90-talschokern, som ger dig en tuff retrostil. Välj bland söta chokers i pärlor eller tunna kedjor för en söt detalj. Matcha med ett flertal tunna ringar för en häftig effekt. För en hårdare look hittar du halsband i läder eller grövre kedjor i snygga choker-modeller. Matcha med retrodiadem eller coola hårklämmor.

jewellery_outlet_3_CM

Smycken på rea med hållbar design för en klimatvänlig produkt

I samlingen av smycken på rea hittar du Lounge by Zalando hållbarhetsmärkningar på flera produkter ur sortimentet. Även när du köper smycken är det viktigt att tänka på hur du bidrar till vår klimatpåverkan, och Lounge by Zalando har gjort detta enkelt genom att tala om hur de olika produkterna är framtagna. Här hittar du till exempel flera smycken i ädelmetaller som är gjorda av återvunna material. Du hittar även produkter i material som vattenbaserat polyuretan. Detta är ett material vars tillverkningsprocess är mer hållbar tack vare att mindre vatten förbrukas och mindre kemikalier används.

Billiga smycken genom exklusiva erbjudanden

När du blir medlem i Lounge by Zalando får du dagliga erbjudanden på en mängd av högkvalitativa smycken och accessoarer. Här kan du hitta billiga smycken från kända varumärken och modehus med upp till 75%* lägre pris. Lounge by Zalando har noga valt ut de varor och trender som erbjuds för att du ska få tillgång till de mest åtråvärda produkterna till ett lägre pris. Gå med i Lounge by Zalando och inspireras av ett community av modeintresserade trendsättare.