Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Handväskor på rea

Om du endast ska välja en accessoar, välj någon av dessa handväskor.  En handväska är inte bara  praktisk  men även en viktig del av din outfit då den lyfter den till nya höjder. Köp din nya handväska nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Köp olika handväskor till bra pris

Att välja mellan olika handväskor kan vara svårt, men på Lounge by Zalando hittar du flera handväskor till ett rabatterat pris. När du blir medlem helt gratis på Lounge by Zalando finner du handväskor rea med upp till 75% rabatt jämfört med detaljhandelspriset. Du hittar handväskor med mera från 2500 märken samt färger, mönster och modeller som passar dig.

bags_outlet_2_CM

Lämna hemmet i stil med snygga handväskor

När det är dags att välja en damhandväska är det viktigt att den både är praktisk och snygg. Många väljer att ha en svart handväska i deras väskkollektion då den passar till de flesta outfitsen. Det kan även vara bra att ha en stor handväska för de dagar du planerar att vara hemifrån lite längre och kanske vill ta med dig en liten picknick eller annat spännande som kan tänkas behövas. För att bära hem varor passar en tote väska perfekt medan för de finare tillställningarna är en clutch väska att föredra som passar bra ihop med festblåsan.

När du ska välja en damhandväska på rea är det bra att tänka på vad för tillställning du går till och vad för outfit du ska bära. Ett bra tips är att försöka matcha väskan antingen med kläderna du bär eller att ha en väska i samma färg som dina skor. Då handväskor kommer i flera olika modeller, stilar och färger är det bra om du väljer en som både passar dig men som också har plats för alla de värdesaker du kan tänkas behöva ha med dig.

bags_outlet_3_CM

Sluta ha allt i fickorna och ha mer plats i en herrhandväska

Handväskor är till för alla att bära, de fungerar inte bara som en väska att ha alla nödvändigheter i utan även som ett fashion statement som ger outfiten det där lilla extra som ibland kan saknas. En väska tillverkad i högre kvalitet kan vara dyr, dock kan den komma att bli värd mer genom åren beroende på märke. På Lounge by Zalando hittar du billiga herrhandväskor tillverkade i bra kvalitet och dessutom lyxigare märken, kanske till och med ditt favoritmärke.

Om du letar efter en vardagsväska att ha laptop och andra viktiga saker i kan det vara bra att leta efter en handväska som har ett fodrat fack för att skydda den bärbara datorn. Välj gärna en mer tidlös och klassisk stil om du vill kunna bära väskan flera år framåt.

På Lounge by Zalando är det alltid handväskor rea

Lounge by Zalando gör det lätt för dig att hitta handväskor online till ett rabatterat pris när du blir medlem. Att bli medlem på Lounge by Zalando är helt gratis, enkelt och tar endast några få minuter, dessutom får du ett exklusivt nyhetsbrev som ger dig tips på olika kampanjer.

Håll utkik på hemsidan eller i appen för att vara den första till att ha tillgång till upp till 75%* rabatt när du shoppar på Lounge by Zalando. Hitta din nya handväska redan idag!