Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Plånböcker på rea

Shoppa snygga och praktiska plånböcker som uppdaterar din stil på ett enkelt sätt. Här hittar du allt från klassiska eleganta till häftiga iögonfallande produkter som underlättar när du ska hålla koll på värdesaker. Shoppa snygga plånböcker online!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Få exklusiva erbjudanden med plånböcker på rea

Uppdatera vardagsstilen med en ny plånbok som är både snygg och praktisk. Genom att gå med i Zalandos outlet, Lounge by Zalando, får du tillgång till en mängd rabatterade erbjudanden. Att gå med är helt gratis och du får tillgång till dagliga erbjudanden med upp till 75%* lägre priser på över 2500 olika varumärken.

wallets_outlet_2_CM

Shoppa snygga plånböcker för alla stilar

Plånboken är en av de mest använda accessoarerna och då är det naturligtvis logiskt att lägga ner lite extra tanke på produktens stil. Här hittar du produkter från över 2500 olika varumärken på rea. Vare sig din gamla plånbok börjar se lite sliten ut, eller du är på jakt efter en uppdaterad stil för säsongen så hittar du en mängd märkesplånböcker på rea här.

Välj bland produkter för både dam, herr och barn i det stora sortimentet. Du hittar inte bara olika stilar men även olika praktiska lösningar för produkterna. Bland annat hittar du barnplånböcker med kardborreknäppning och häftiga färger och mönster som gör att barnen blir motiverade att ta hand om sina pengar och uppskatta dess värde.

Bland dam- och herrplånböcker hittar du både enkla portmonnäer med endast ett blixtlåsförsett fack, samt enkelvikta plånböcker för en smidig lösning som lätt passar i fickan. Du hittar också större modeller med flera fack som gör att du enkelt håller koll på både kort och sedlar på ett organiserat sätt.

wallets_outlet_3_CM

Snygg och praktisk stil med billiga plånböcker

Om du söker en klassisk stil som aldrig går ur tiden och som ger dig en elegant accessoar kan du välja en plånbok av högkvalitativt läder som ger en sofistikerad touch till din stil. Med snygga detaljer som knäppen i guld eller silver får du en exklusiv känsla utan att plånboken drar till sig för mycket uppmärksamhet.

Här hittar du även produkter av material som tyg, nylon eller veganskt läder om du vill ha en modell i alternativ stil. Välj till exempel snygga tygmönster eller mönster med varumärkesloggor för att visa din stilkänsla. För extra stilpoäng som även ger dig en praktisk fördel kan du köpa en modell med nyckelring som lätt går att fästa vid en nyckelkedja eller rem för snygg detalj och extra koll på värdesakerna.

Outlet med plånböcker för herr och plånböcker för dam

Se till att gå med i Lounge by Zalando för de allra senaste rabatterna på plånböcker i alla stilar. Att registrera dig är både enkelt, snabbt och gratis. Allt du behöver för att få tillgång till outleten är din email. 

För att hålla koll på erbjudandena som ändras och uppdateras dagligen kan du dessutom ladda ner Lounge by Zalando appen. Med vår app kan du slå till direkt när du ser en favorit dyka upp på våra reor.

Redo att shoppa smartare? Gå med i vår exklusiva online outlet idag och hitta snygga och trendiga plånböcker från över 2500 olika varumärken.