Vi tillhör Zalando

Cyber Week

Black Friday 2024 på Lounge by Zalando

Black Friday hos Lounge by Zalando är över för i år, vi ses igen 2024! Under tiden kan du spana in våra fantastiska dagliga erbjudanden där du kan hitta gömda skatter från dina favoritmärken med upp till -75%*. Gå med nu och se vad som är på rea idag.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Allt du behöver veta om Black Friday & Cyber Week 2024

Black Friday har avslutats för i år, men försäljningen fortsätter varje dag hos Lounge by Zalando. Utforska vårt breda sortiment med 2500 varumärken och ta del av rabatter upp till 75%* på mode, premium och hemprodukter.

Gå med nu och ta del av dagens exklusiva erbjudanden.

black_friday_2_CM

Vad är Black Friday?

När vi närmar oss årets största detaljhandelshändelse vill du antagligen kontrollera följande: "Vad är Black Friday?", "När är det Black Friday (eller Cyber Week)?" och "Vilka är de bästa erbjudandena jag kan vänta mig?" På Lounge by Zalando kan du läsa mer om vad detta evenemang handlar om och hur vi planerar att fira det. Men låt oss först besvara några frågor.

Black Friday är en av årets mest populära detaljhandelsevenemang och startskottet för julhandeln. Cyber Week äger rum samma vecka som Black Friday och avslutas vanligtvis måndagen därpå, då du kan förvänta dig att få Cyber Monday-erbjudanden. Rean startar under hösten och är perfekt för att hitta bra cybererbjudanden och fynd på kläder till nyårsafton eller speciella tillfällen under julsäsongen.

Nedräkningen till Black Friday 2024 börjar den 22 november, så räkna med oemotståndliga Cyber Week-erbjudanden med upp till 75%* rabatt på Lounge by Zalando.

Den 29 november är det dags för huvudnumret, Black Friday, med ännu fler erbjudanden med upp till 80 %* rabatt. Och precis när du trodde att erbjudandena inte kunde bli mer lockande, kommer Cyber Weekend att ha massor av fler fynd tillgängliga. För att avsluta rean på bästa sätt kommer Cyber Monday med några av de bästa erbjudandena hittills.

Var hittar jag Black Friday-rabatter och erbjudanden?

Under Cyber Week och Black Friday erbjuder de flesta butiker särskilda rabatter både online och i fysiska butiker. Om du vill upptäcka fantastiska erbjudanden på mode och premium kommer Lounge by Zalando att erbjuda otroliga rabatter, med erbjudanden på heminredning som gör att din inredning både ser och känns festlig ut. Ladda bara ner Lounge by Zalando appen och ta del av de senaste erbjudandena, oavsett om du är hemma eller på resande fot.

black_friday_3_CM

Black Friday-erbjudanden varje år

Upptäck en värld av stil på Lounge by Zalando, där våra kunder njuter av exklusiva varumärkeserbjudanden, fantastiska rabatter och de trendigaste modefynden. Oavsett om du är en sportfantast, en märkesälskare eller en smart fyndjägare väntar vår Cyber Week, Black Friday & Cyber Monday-rea på att erbjuda dig ett brett utbud av modefynd till oslagbara priser.

Ladda upp inför vintersäsongen med våra senaste Black Friday-erbjudanden och ta chansen att glädja dig själv och din familj med snygga outfits utan att göra av med en massa pengar. Dyk ner i en shoppingfest med kända varumärken som Calvin Klein, Vans och Michael Kors, där du kan fynda dina favoritkläder och accessoarer till fickvänliga priser.

Är du fortfarande på jakt efter de perfekta julkläderna? Då har du kommit helt rätt. Upptäck festliga modeplagg men också den inspiration du behöver för att förhöja din look. Komplettera dina outfits med vår utsökta ögongodis-kollektion av väskor, skor och accessoarer, så att din garderob är redo för alla tillfällen.

Att bli medlem i Lounge by Zalando är inte bara enkelt utan också helt gratis, utan några förpliktelser. Oavsett om du letar efter eleganta tillskott till garderoben eller trendiga accessoarer till oslagbara priser, är Lounge by Zalando din ultimata destination.

Letar du efter fantastiska erbjudanden just nu?

Vi fattar. Därför erbjuder Lounge by Zalando en härlig fyndjakt med stora rabatter varje dag mellan kl. 07.00 och 18.00.

Utöver vår Cyber Week, Black Friday- & Cyber Monday-extravaganza, kan du njuta av våra säsongsbetonade reaevenemang, temakampanjer och ett omfattande urval av toppmärken i vår onlinebutik. Dyk ner i ett modeparadis genom att gå med i vår livfulla community med bara några klick, och utforska oöverträffade erbjudanden som väntar på dig där. Dessutom kan du upptäcka erbjudanden på dina favoritmärken för kvinnor, män och barn.

Inte medlem än?

Inga problem! Registrera dig med din e-postadress eller använd ditt befintliga Zalando-konto för att få tillgång till exklusiva dagliga erbjudanden. Låt fyndjakten börja!