Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Ryggsäckar på rea

Ryggsackar för alla äventyr. Håll dig organiserad och stilsäker med vårt brett utbud av rymliga ryggsäckar. Från sportiga till eleganta, vi har något för varje tillfälle. Upptäck din perfekta ryggsäck idag!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Ryggsäckar för alla aktiviteter

Hitta trendiga, miljövänliga och praktiska ryggsäckar anpassade för vardagens sportiga äventyr såväl som festen. Köp ryggsäckar tillverkade i återvunnet material från bland annat plastflaskor eller ekologiskt bomull. Du finner ryggsäckar från flera kända designermärken med upp till 75%* rabatt hos Lounge by Zalando.

backpacks_outlet_2_CM

Hitta vattentäta ryggsäckar, datorryggsäckar och andra ryggsäckar med många användningsområden

Ryggsäcken var länge endast använd av studenter men har på senaste tiden blivit en accessoar som är ett måste att ha. Du hittar ryggsäckar i flera olika modeller från flertalet kända samt mindre kända designermärken. Något som är säkert är att ryggsäckarna nästan syns överallt, bland annat på sociala medier bärandes av kända influensers och kändisar.

Förutom att ryggsäcken är inne igen är den även väldigt praktisk. Satsa på en ergonomisk datorryggsäck som har ett fodrat fack så du enkelt kan ta med din bärbara dator på nästa möte, utan att oroa dig över att datorn får onödiga stötar. En vattentät ryggsäck är även ett bra val att satsa på om du vill kunna vara ute i alla väder, även när regnet öser ner.

När det kommer till att bära ryggsäcken går det bra att göra på flera olika sätt. Du kan bland annat bära din ryggsäck ergonomiskt på ryggen med båda banden som stöttar eller med ett band på ena axeln om du har lite lättare saker med dig. Det går även bra att bära ryggsäcken framtill om du vill ha bättre koll på väskan och dina värdesaker.

Barndatorryggsäck och andra ryggsäckar på rea för hela familjen

Hos Lounge by Zalando hittar du tidlösa och enkla ryggsäckar som håller sig genom tiderna. Detta innebär att ditt ekologiska fotavtryck kan komma att bli mindre då du kan behålla din väska genom åren, oavsett om du får tag på en mer hållbar väska tillverkad från återvunnet material eller inte. Om du väljer att satsa på en ryggsäck tillverkad från mera hållbara material hittar du bland annat ryggsäckar tillverkade från gamla fisknät och plastflaskor som återvunnits. Du kan även satsa på en ryggsäck tillverkad från ekologiskt bomull där mindre kemikalier har använts vid odlingen för att minska utsläppen.

Om du letar efter en ryggsäck för barn kan du glädjas åt att det finns flera olika modeller som sprider glädje, du hittar dessutom de med flera olika mönster så som roliga djurmönster samt kända figurer. Beroende på vad ditt barns behov är hittar du enklare ryggsäckar med endast ett stort fack eller med flera. Vissa ryggsäckar kommer även med ett matchande pennskrin.

backpacks_outlet_3_CM

Om du däremot letar efter en mindre ryggsäck har vi modeller som enkelt rymmer de viktigaste värdesakerna eller större som rymmer allt från din packning till din bärbara dator. Även dessa ryggsäckar kommer i olika modeller och du hittar även de som kommer i häftiga mönster och färger eller med ett kaxigt budskap, samt lite mer enfärgade och enkla som går bra att ta med till festen.

En trendig ryggsäck som bärhjälp

Kom med i modet och köp din egen ryggsäck som matchar din stil och dina behov. Vi har blivit inspirerade av några av de mer välkända idrottspersonerna och största märken för att skapa den stil och de funktioner du behöver för att klara av vardagen såväl som festen. Du hittar bland annat flera mer välkända designermärken men även ryggsäckar som är anpassade för vandringen och klättringen beroende på vad det är du letar efter, och med upp till 75%* rabatt. Hitta din unika och speciella väska och passa samtidigt på att använda dig av gratis returer om du skulle vilja testa en annan modell.