Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Resväskor på rea

Resväskor för alla äventyr. Utforska vårt sortiment av stilfulla och hållbara resväskor. Från eleganta kabinväskor till rymliga resväskor för långa resor. Upptäck din perfekta reskamrat idag!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Resväskor när det är dags att resa

Äntligen är det dags att resa men så inser du ganska snabbt att det fattas resväskor. Oavsett om du behöver kabinväskor, en resväska för barn eller andra resväskor kan du hitta en som passar dina behov hos Lounge by Zalando med upp till 75% rabatt på det rekommenderade detaljhandelspriset.

luggage_outlet_2_CM

Stor och liten resväska beroende på resmålet

Förutom måttet på väskan är även materialet viktigt. Vissa föredrar en väska i hårdare material medan andra föredrar en mjukare väska, det hela handlar om din preferens men om du brukar ha ömtåliga saker kan ett hårdare material vara att föredra, framför allt för incheckat bagage. Dessutom brukar hårdare väskor i polykarbonat hålla längre. En mjukare resväska brukar vara bättre för kabinväskor, gärna i härdat, ballistisk nylon, då de är enklare att få in i bagagehyllan och för att de oftast väger mindre. Dessutom är mjuka resväskor lättare att reparera om de råkar gå sönder. Hos Lounge by Zalando hittar du billiga resväskor från märken såsom Wittchen, Epic, Rains, Misako och många fler välkända märken.

Att välja resväska innebär även att du måste tänka på om du skulle vilja ha hjul och i så fall hur många för att underlätta transporten av dina saker. Fyra hjul eller fler tillåter dig att rulla din väska på flera olika håll medan en väska med endast två hjul innebär att du måste dra väskan efter dig. Du kan även välja en väska helt utan hjul eller en hybrid som tillåter dig att använda väskan på flera olika sätt, allt från en resväska med hjul till en ryggsäck. Att välja en resväska med ett skönt handtag är också viktigt.

luggage_outlet_3_CM

Resväskor på rea online tillsammans med accessoarer

Om du tillåts att ta med flera väskor på ditt flyg kan det underlätta om du satsar på resväskor i set på rea. Förutom att du ser trendig ut underlättar det även så du enkelt kan se dina väskor på bandet när det är dags att hämta upp dem efter flyget. I ett set brukar en kabinväska, mellanstor väska samt en större väska ingå. Detta brukar fungera bra för hela familjen om ni valt att resa lite lättare. Tänk dock på att alltid kolla upp vilka mått som flygbolaget tillåter för att undvika onödiga kostnader. Om du köper resväskor på outlet som inte kommer i ett matchande set kan accessoarer så som roliga bagagetaggar vara bra att satsa på för att få din väska att sticka ut från mängden. Självklart kan du även satsa på en mer färgglad resväska då de flesta brukar välja en svart. Förutom accessoarer för din väska är det även bra om du satsar på en dokumenthållare och passhållare för att hålla dina viktiga papper såsom flygbiljetter, hotellbokningar med mera organiserat och nära till hands.

Resväska på rea hos Lounge by Zalando

Som medlem hos Lounge by Zalando kan du ta del av utförsäljningar på resväskor med upp till 75%* rabatt. Erbjudanden du hittar hos Lounge by Zalando är tillfälliga och gäller endast under en begränsad tid. Att bli medlem hos Lounge by Zalando är enkelt och snabbt och dessutom helt kostnadsfritt, och förutom rabatter får du även tillgång till följande:

  • Fria returer
  • Nyhetsbrev med information om rabatter
  • Tillgång till Lounge by Zalandos outlet online