Gucci outlet

Vad Zalando Lounge kan erbjuda dig

Våra förmåner

Toppmärken för dig

Mer än 2 500 varumärken med fantastiska fynd varje dag

Shoppa reakläder och accessoarer från Gucci hos Zalando Lounge

I vår Gucci outlet kan du handla utvalda plagg och accessoarer från ett av världens mest exklusiva modehus. Allt till exceptionellt låga priser! Det enda du behöver göra är att registrera dig som medlem i Zalando Lounge. Så aktivera ditt medlemskap redan idag och få exklusiv tillgång till ett flertal lyxmärken!

Gucci-outlet-zalando-lounge

Fyll garderoben med extravaganta plagg från vår Gucci outlet online

Få varumärken influerar modevärlden så mycket som Gucci. Deras ständiga utveckling ända sedan start, har gjort att de än idag är ett av de märken som är mest eftertraktade. Deras lekfulla och spännande plagg och accessoarer, fortsätter fängsla generation efter generation.

Alla deras produkter tillverkas med italienskt hantverkskunnande som inte kan hittas någon annanstans i världen. Hos Zalando Lounge hittar du Guccis kollektioner till rabatter på upp till 75 %. Du får tillgång till allt det här och mycket mer, genom ett exklusivt medlemskap i vår online-klubb.

Klassiska handväskor blandas med lekfulla och nydesignade ryggsäckar

När Guccis kollektioner kommer på tal, går det naturligtvis inte att förbise deras handväskor. Deras ikoniska modeller är fortfarande lika aktuella idag som när de skapades på 1950-talet och tidigare. Horse bit-handväskan är en typisk sådan klassiker. Den ses fortfarande på catwalken och bärs av de mest prominenta personerna inom modevärlden. Många drömde att få äga ett exemplar av Guccis handväska Jackie, när den lanserades 1961. Väskmodellen är än idag lika populär.

Men Guccis kollektion med handväskor är mycket mer än bara klassiker från förr. Den konstnärliga ledaren Alessandro Michele har tagit lyxmärket in i en ny tidsera. Samtidigt som varumärket livar upp gamla modeller, har de också nya, lekfulla och otroligt snygga handväskor för alla tillfällen. Vi ska förstås inte glömma den gedigna, italienska hantverkskunskapen som även de nya väskorna är tillverkade med.

Fashionabla klänningar i unika tyger och snitt

Även när det gäller Guccis klänningar, är kvalitet och hantverk i fokus. Klänningsmodellerna är otroligt välsittande och alla, oavsett kroppsform, kan hitta passande och välsittande klänningsmodeller. Även här blandar Gucci dåtid med samtid på ett lekfullt sätt. Klänningssnitt och siluetter från 1960-talet, kombineras med urbana och moderna detaljer.

Gucci-outlet-sunglasses-zalando-lounge

Men bland klänningarna hittar du också löst sittande, kimono-influerade modeller som passar både på stranden och cocktailpartyt. En av Guccis styrkor, är att designa läckra långklänningar, där varje drapering sitter på exakt rätt ställe. För den som vill ha en festklänning värdig röda mattan, med mängder med tyg som elegant och ledigt faller över kroppen, är det i Guccis utbud som dessa klänningar finns.

🔸 🔸 🔸

Shoppa dina favoriter

🔸 🔸 🔸

Klänningstygen är i fantasifulla, organiska blommönster som definitivt sticker ut i mängden. Dessutom blir man lycklig av att bara studera dessa vackra tyger! De tänker alltid på helheten och i utbudet finns alltid vackra, små handväskor och kuvertväskor att kombinera med de lyxiga och eleganta festklänningarna.

Skjortor för lekfulla outfits

I lyxmärkets sortiment finns skjortor för både dam och herr. De är formgivna i välskräddade silhuetter med tyg i lekfulla mönster. Märkets italienska hantverkstraditioner kombineras med exklusiva material. De lekfulla kreationerna med extravaganta detaljer, ger en härlig touch av exklusivitet, blandat med dekadens. För den som älskar att uttrycka sig med kläder, finns massor att välja mellan. Inte minst om du kombinerar med övriga plagg och accessoarer från varumärket.

Men hur är det då med aningen striktare skjortor som passar på jobbet och vid andra tillfällen, när mindre detaljrika plagg är lämpligt? Jodå, de finns i kollektionerna! Ett stort utbud med herrskjortor i diskret kritstrecksrandigt eller enfärgat, hittas också. Passar lika bra under en blazer i kombination med jeans, som till mer representativ klädsel.

På damsidan finns det ett flertal eleganta, vackra knytblusar som är perfekta under en kavaj eller till en pennkjol. Även på damsidan finns enkla skjortblusar i allt från puderrosa till helsvart.

Gucci-outlet-bags-zalando-lounge

Skor för röda mattan och sneakers med attityd

Skorna håller precis som väskorna, på att bli en klassiker som många bara måste ha i sin garderob. De senaste åren har företaget breddat sitt utbud av sneakers och fritidsskor. Den klassiska tennisskon har nu fått sällskap av färggranna, voluminösa sneakers och det är inte så konstigt att många av de stora stjärnorna i musikbranschen, älskar Guccis uttrycksfulla skor.

Men i utbudet finns också bekväma sommarskor och sandaletter som är perfekta för trädgårdsfesten eller en eftermiddag vid poolen. Guccis chefsdesigner har verkligen lyckats med konststycket att fortfarande tillfredsställa den mer konservativa publiken, samtidigt som de satsat fullt ut på en ungdomligare och mer lekfull profil. Det är lätt att få en härlig känsla av att du är Alice i underlandet när du botaniserar i utbudet av skor och plagg. Fantasin tycks inte ha några gränser och du vet aldrig vad som väntar runt hörnet!

Hos oss på Zalando Lounge, får du tillgång till Guccis exklusiva online outlet när du blir medlem. Här finns kläder, skor, väskor och accessoarer från dem, likväl som andra ikoniska lyxmärken. När du registrerar dig här på hemsidan i vår medlemsklubb kommer du att få personligt utvalda tips, direkt till din inbox. Så registrera dig redan nu och shoppa designerplagg och accessoarer till kraftigt nedsatta priser!