Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Badkläder på rea

Badklader för alla tillfällen. Oavsett om du ska sola på stranden eller simma i poolen, hittar du det perfekta badklädset här. Utforska vårt sortiment idag och hitta din stil. Let's dive in!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Snygga och praktiska badkläder

Vare sig du ska till stranden eller badhuset hittar du snygga badkläder på rea hos Lounge by Zalando. Välj bland en mängd trendiga produkter på upp till 75%* rabatt och ta del av dagliga erbjudanden med ett medlemskap hos Lounge by Zalando. Vi samlar de bästa erbjudanden så du kan välja bland moderiktiga plagg.

swimwear_outlet_2_CM

Få tillgång till exklusiv rea på badkläder

Hos Lounge by Zalando blir du erbjuden dagliga erbjudanden på badkläder i en mängd olika variationer. Med upp till 75%* rabatt på designerplagg kan du göra ett riktigt kap, välj bland snygga badkläder i hög kvalitet som passar till både stranden och poolen. För aktiva dagar på stranden hittar du badkläder för baby, herrar och damer i funktionella snitt. Bland annat hittar du vida och lite längre badshorts som passar bra för sporter som surf, volleyboll och andra strandsporter. Med justerbar resår i midjan sitter badshortsen på plats och kan justeras för att vara så bekväma som möjligt. Matcha med en baddräkt för att enkelt kunna dra på och av innan du tar dig ett dopp.

Trendiga badkläder för damer och herrar

Om du ägnar dig åt simning i pool hittar du badkläder för herrar med kroppsnära och säker passform för att du ska kunna fokusera på träningen och inte behöva justera passformen på dina badkläder. Satsa på klorresistenta material för att plaggen ska hålla färgen. För mer avslappnade dagar på stranden hittar du vidare badbyxor och surfshorts som passar bra till roliga strandsporter som volleyboll.

swimwear_outlet_3_CM

För damer finns snygga baddräkter med smalpassform för optimal passform under simträningen. Du hittar både sportig design med enfärgade toner samt roliga mönster och färgkombinationer. För stranden kan du satsa på vidare passform på shorts som matchas med en bikinitopp eller baddräkt. Om du vill jobba på brännan är även bikini att föredra framför baddräkt för att få så jämn färg som möjligt. Satsa på UV-skyddade material för att färgerna ska hålla i solen.

Funktionella badkläder för barn

Ta del av våra erbjudanden av badkläder för barn. Här samlar vi de allra bästa reorna för att småttingarna ska vara både bekväma och känna sig nöjda med sin look på stranden. Välj bland badkläder och badshorts som ger maximal rörelsefrihet för lek och spring. Du hittar även högkvalitativa material som låter färger och mönster hålla sig fräscha under flera säsonger. Med klorresistenta material bleks inte färgerna i poolen medan material med UV-skydd håller färgerna fina även i stark sol.

De bästa erbjudanden på badmode hos Lounge by Zalando

Som medlem i Lounge by Zalando får du tillgång till en mängd exklusiva rabatter och reor på just badmode. När du blir inbjuden till en rea är den vanligtvis bara öppen i ett par dagar, så se till att kika på sortimentet så snart som möjligt. Med upp till 75%* rabatt på designkläder kan du göra ett riktigt kap, och dessutom får du reor innehållande handplockade varor för att urvalet ska vara så moderiktigt som möjligt.