Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

T-shirts på rea

Hitta din stil med våra trendiga och bekväma T-shirts. Från klassiska enfärgade till stilfulla mönster, vi har något för alla. Utforska vårt sortiment idag och hitta din perfekta passform.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

T-shirts som fungerar året runt

T-shirts fungerar bra som basplagg men kan även vara det primära plagget som används för att dra extra fokus till din stil. Välj mellan flera olika färger, mönster och stilar. T-shirts för dam och herr hittar du hos Lounge by Zalando online outlet med upp till 75%* rabatt på bland annat välkända varumärken.

t_shirt_outlet_2_CM

T-shirts – från militär status till modernt uttryck

Från att ha fungerat som undertröja för militären har t-shirts kommit att bli ett av världens mest använda plagg för att uttrycka sig själv - allt från egna åsikter till att visa upp favoritmärket.

T-shirts är nu mer modernt än de tidigare varit sedan starten i början på 1900-talet. Än idag går det bra att använda t-shirten som undertröja såväl som tröjan som syns mest på din outfit. Många föredrar att ha en t-shirt under skjortan såväl som under en tjockare tröja. Om du hellre vill visa t-shirten kan du välja mellan att ha ett häftigt grafiskt tryck eller en enklare enfärgad t-shirt.

Hos Lounge by Zalando hittar du flertalet t-shirtar på rea som passar alla och kan användas för de flesta tillfällen. En överdimensionerad t-shirt andas skönt och ser snygg ut ovanpå ett par sköna joggingbyxor, jeans eller kjol. Den kan även fungera som en klänning, men även att sova i – oavsett vad kan du räkna med att vara snyggt klätt. En figursydd t-shirt framhäver din kropp och kan vara ett bra alternativ till en skjorta om du föredrar det.

t_shirt_outlet_3_CM

T-shirt är ett universellt plagg som passar till det mesta

Vad som gör att t-shirts håller sig kvar i tiden är att det är ett universellt plagg som tillåter användaren att bära plagget precis som den känner. Detta innebär att du kan satsa på en t-shirt på rea som passar utmärkt för dina fritidsaktiviteter men som även går bra att använda till vardagens alla äventyr. Du kan alltså spara tid genom att slippa byta om mellan jobb eller skola och träningspass, dock kan det vara att föredra att satsa på t-shirts för träningspassen som andas lite mer. T-shirts är nämligen tillverkade i flera olika material så du kan hitta en som passar just dina behov. Välj gärna svalare material så som linne och bomull för det varmare sommarhalvåret, medan på vinterhalvåret kan det vara en bra idé att satsa på lager-på-lager i stället för att hålla värmen. Du kan till exempel använda en långärmad tröja under t-shirten för att visa upp den.

Hos Lounge by Zalando hittar du flera stilrena såväl som färgglada t-shirts som är skapade för att passa just dig.

T-shirts på rea hos Lounge by Zalando

Registrera dig gratis idag och bli medlem hos Lounge by Zalando för att ta del av shoppingklubbens spännande rabatter med upp till 75%* på ordinariepris. Du hittar flertalet kända varumärken och får dessutom ett exklusivt nyhetsbrev som uppdaterar dig om de nyaste rabatterna så du aldrig missar vad som erbjuds. Om plagget inte passar eller du ångrar dig har du dessutom ångerrätt.