Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Solglasögon på rea

Solglasögon för alla tillfällen. Utforska vårt breda sortiment av stilfulla solglasögon som skyddar dina ögon med stil. Från klassiska till trendiga designs, hitta dina perfekta solglasögon idag.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Högkvalitativa solglasögon för att skydda ögonen

Solglasögon ger dig både ett skönt skydd mot solens strålar och en cool accessoar som förhöjer din look. Som medlem i Lounge by Zalando får du upp till 75%* rabatt på en mängd olika modeller och stilar. Välj bland designermärken och trendiga stilar till reapriser. Genom att gå med i vårt community får du exklusiva erbjudanden före alla andra.

sunglasses_outlet_2_CM

Damsolglasögon i både klassiska och trendiga stilar

Ett par solglasögon är en accessoar som alltid är bra att ha, och här hittar du ett stort utbud av olika stilar och modeller. Solglasögon skyddar dina ögon mot skadliga solstrålar och är därför en av de viktigaste accessoarerna att bära när det är ljust ute. För en klassisk stil kan du välja ett par svarta solglasögon med stora, rektangulära eller runda glas. Välj bland lättonade glas för mulna dagar eller riktigt mörka glas för sommarens soligaste dagar. Att välja stora glas är dessutom en fördel för att få så mycket skydd som möjligt för ögonen. Du hittar även mer trendiga och iögonfallande modeller som ger dig en tuff stil. Om du vill använda produkten som en riktig statement-accessoar kan du till exempel välja bågar med överdriven katt-modell eller riktigt smala halvmåneformade glas. Du hittar även bågar med tjocka plastskalmar i neonfärger eller mönstrade djurtryck.

Herrsolglasögon på rea i snygga stilar

Här hittar du flera tidlösa modeller som alltid ger en tuff och självsäker stil. Välj till exempel den klassiska pilotmodellen som med sina droppformade glas ger en snygg retro-stil. Matcha med t-shirt och skinnjacka för den ultimata avslappnade men tuffa stilen. För en mer aktiv stil hittar du sportiga solglasögon i enkel och minimalistisk design. Välj helsvarta bågar med mörkt glas för en fräsch och ren stil som passar till allt. För att få så bra skydd som möjligt för ögonen hittar du bågformade glas som skyddar ögonen från solens strålar även från sidan. Dessa bågar har en sportig look och är dessutom det självklara valet för löprundan eller skidbacken. Välj lätta modeller för maximal komfort under aktiva dagar när du inte vill ha någon distraktion.

sunglasses_outlet_3_CM

Solglasögon för barn som är bekväma och tåliga

Även de allra minsta behöver skydd för ögonen när solen gassar på. Här hittar du barnsolglasögon som ger ett skönt skydd för ögonen så barnen kan leka säkert i solen. Med lätta bågar som böjer sig extra runt öronen kan de bekvämt ägna sig åt spring och lek utan att solglasögonen distraherar eller ramlar av. Genom att välja ett par solglasögon med UV-skydd är det inte bara bekvämt för ögonen att använda produkten, men skonar även ögonen från solens skadliga strålar. Här hittar du inte bara solglasögon som är skyddande för bäraren, men även solglasögon som är miljövänliga. Bland annat finns solglasögon tillverkade av återvunna material för att spara på naturens resurser, som exempelvis trä eller återvunnen plast. På så sätt sparar vi naturens resurser utan att försämra glasögonens kvalitet.

Solglasögon outlet – få tillgång till exklusiva erbjudanden

När du blir medlem i Lounge by Zalando får du dagliga erbjudanden på en rad moderiktiga produkter. Här kan du hitta billiga solglasögon från kända varumärken och modehus med upp till 75%* lägre pris. När det kommer till solglasögon vill du vara säker på att få rätt passform, och detta är svårt att avgöra utan att prova produkterna. Därför erbjuder Lounge by Zalando gratis frakt och retur, så du kan prova olika modeller i lugn och ro hemma.