Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Holzweiler på rea

Holzweiler - en värld av stil och elegans. Utforska vårt sortiment av exklusiva kläder och accessoarer. Från trendiga tröjor till eleganta scarfs, vi har allt du behöver för att uttrycka din personliga stil. Shoppa nu och upptäck det bästa inom mode.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(84)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Fynda Holzweiler i outlet för medlemmar

Vem älskar inte att fynda kläder till nedsatta priser! I vår outlet är det alltid rea och här hittar du internationella lyxmärken likväl som kläder från andra skandinaviska modehus. Vi lägger upp nyheter alla dagar och som medlem hos oss får du alltid personligt utvalda köptips, direkt till din e-postadress.

holzweiler_outlet_2_CM

Rea på trendiga plagg hos Lounge by Zalando

Holzweiler är ett norskt klädmärke som slagit stort internationellt. Många av oss förknippar skandinavisk design med märken från Sverige och Danmark och dessa dominerar visserligen marknaden, men det kommer fler och fler norska märken att räkna med. De flesta av dem har också ett helt eget uttryck och Holzweiler är inget undantag.

Det lilla familjeföretaget som började sin bana med att designa scarves, har nu stora kollektioner med snygga och bekväma kläder. De utmärker sig också genom sina speciella, stickade tröjor som är perfekta för alla som älskar att ta på sig en snygg, värmande tröja när det är kyligt ute.

Sweatshirts och hoodies med egensinnig design

Varumärket inspireras ofta av streetmode och för den som tycker om unika huvtröjor och sweatshirts är det definitivt ett varumärke att titta närmare på. Kategorin kan i huvudsak delas upp i två delar. Det går för det första att hitta klassiska tröjor med märkets logotyp diskret placerad på bröstet. Den andra kategorin är den mer uttrycksfulla. Här finns bland annat hoodies med graffititryck, olika memes och slogans.

Texterna anspelar ofta på naturen och kan säkerligen härröra från det miljöengagemang som varumärket har. Två exempel är deras sweatshirts med texterna “Community Garden” och “Peonies for pleasure”. Ett annat exempel på hur de associerar till naturen för att skapa unika plagg är sweatshirten “Sediment”. Den är sydd av tyg med ett mönster som påminner om just sediment, alltså det material som samlas på våra havsbottnar.

holzweiler_outlet_3_CM

Stickade plagg i bomull och ull

Ett annat plagg som tar upp en stor del av märkets utbud är den stickade tröjan. Varumärket är proffs på stickade plagg och här finns gott om val för den som vill värma sig med snygga plagg när temperaturen sjunker. Det finns gott om härliga tröjor som ger en avslappnad men ändå elegant look för en mer informell arbetsklädsel, eller som är perfekta att bara mysa i på lediga dagar.

För dig som är särskilt förtjust i kashmir finns flera eleganta, kortärmade toppar där den exklusiva ullen används. Förutom att tröjorna finns i flera olika sorters garn och material finns det också plagg med olika stickteknik. De tjockaste tröjorna är stickade i avancerade stickmönster, föreställande blommor eller andra organiska former. Resultatet blir härliga tröjor med reliefartad struktur som definitivt blir pricken över i:et i din outfit.

Men de har också mer ovanliga stickade plagg, som exempelvis byxor och klänningar. De här plaggen är stickade med tunna och mjuka bomullsgarn, vilket ger ett behagligt och lätt tyg som ligger behagligt mot kroppen.

Konstnärliga scarves

Modemärket sålde inledningsvis exklusiva och unika scarfs i samarbete med lokala konstnärer. Dessa finns fortfarande kvar i utbudet och är än idag lika populära hos kunderna. De har en stor spännvidd och du hittar varianter med snirkliga blomornament, likväl som abstrakta motiv som för tankarna till både akvarell- och oljemåleri.

Förutom klassiska silkesscarves har de numera också ett stort utbud av halsdukar och scarves i ull. Även här står kreativiteten i fokus och det finns definitivt mönster som du inte hittar någon annanstans. Utgångspunkten är ofta klassiska tartanmönster som sedan utvecklats vidare till att bli någonting unikt och personligt. De är också generösa i storlekarna och vissa exemplar är nästan lika stora som ponchos.

Flera av halsdukarna är tillverkade i kashmir, men de har också varianter i återvunnen ull och samarbetar här med tillverkare i Italien. Det finns alltså många detaljer kring produktionen som gör företaget unikt och det är ett faktum som kundkretsen älskar.

Shoppa designerplagg till svårslagna priser hos Lounge by Zalando

I vår outlet med både nya och väletablerade klädmärken gör våra medlemmar rea-fynd varje dag. Vill du vara en av våra utvalda som får personliga och skräddarsydda shoppingförslag, alltid med generösa rabatter? Registrera dig då här på sidan och få tillgång till dina favoritmärken till reapriser, ibland med så mycket som upp till 75 %!