Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Kontorskläder på rea

Att klä sig i snygga kontorskläder höjer inte bara självförtroendet utan kan även ge dig den där extra energin du kan behöva för att slutföra alla de uppgifter som ska hinnas med innan veckans slut. Hitta dina kontorskläder här!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Köp dina kontorskläder till rabatterat pris

Kontorskläder har aldrig varit mer inne och moderna än det är idag. Hos Lounge by Zalando kan du dessutom hitta dina nya kläder med upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset. Välj mellan 2 500 olika märken och hitta kläder som passar dig. Om de inte skulle passa kan du dessutom returnera de helt kostnadsfritt.

businessclothing outlet 2 CM

Starta veckan med snygga kontorskläder

En av fördelarna med att jobba på ett kontor är att man ofta själv får bestämma vad för kontorskläder man vill ha, om inget annat har angetts. En regel brukar vara att man representerar företaget man arbetar för och bör därför klä sig därefter. Beroende på din arbetsroll kan kontorskläder se olika ut för olika avdelningar. Den mer kreativa avdelningen har kanske lite mer färg och mönster medan den mer administrativa avdelningen klär sig i lite mer traditionella kontorskläder som enklare och enhetliga färger, kostym eller knälånga kjolar.

När du väljer dina kläder kan det vara en bra idé att tänka på material samt färg och anpassa dig efter hur andra klär sig på kontoret. Om alla bär kostym, kan det vara en bra idé att du också gör det men tappa inte din personlighet, låt den fortfarande få ta plats.

businessclothing outlet 3 CM

Kontorskläder dam och herr för en traditionell eller avslappnad stil

Att välja kontorskläder för dam kan kännas svårt, men hos oss hittar du olika alternativ som kan passa dig. Om du vill klä dig i mer traditionella kontorskläder bör du satsa på en stilren kostym, kjol eller byxdräkt matchade med fina mörka skor. För en mer avslappnad stil kan du välja knälånga klänningar, kjolar eller byxor med en snygg blus eller en byxdress. Om du gillar färg kan en bra idé vara att satsa på en stilren kostym i din favoritfärg, matcha gärna med en snygg blus för att variera kostymen från dag till dag.

För kontorskläder för herr hittar du bland annat traditionella kostymer. Det är en bra idé att investera i åtminstone två till tre formella kostymer så att du enkelt kan variera från dag till dag. Mörkgrått eller mörkblått brukar vara färgerna de flesta väljer tillsammans med en skjorta i vitt eller ljusblått, men andra färger kan också fungera. Bär gärna kostymen tillsammans med läderskor i svart. 

I en mer avslappnad kontorsmiljö kan du ha mer avslappnad stil, dock inte mjukisbyxor eller träningskläder. En härlig flanellskjorta med ett par snygga jeans och sneakers fungerar utmärkt. Om du vill klä upp dig lite mer kan du byta ut jeansen mot chinos tillsammans med en skön pikétröja eller en snyggt stickad tröja. När det kommer till färg kan du välja den färg och mönster som du gillar för att visa din personlighet.

Hitta kontorskläder herr och dam hos Lounge by Zalando

Vi hos Lounge by Zalando har kontorskläder för alla oavsett om det är en stilren kostym, snygg klänning eller bekväma jeans du letar efter. Du hittar allt du behöver hos oss. Om du blir medlem hos Lounge by Zalando får du dessutom upp till 75%* rabatt på dina nya kontorskläder. Rabatterna uppdateras dagligen så passa på innan dina kläder säljer slut!