Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Vinterkläder på rea

Vinterkläderna du behöver för att kyla ner dig i stil! Utforska vårt sortiment av trendiga jackor, varma tröjor och bekväma accessoarer. Håll dig varm och snygg i vinter!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Sköna vinterkläder i både herr- och damstorlekar

När det går mot höst är det dags att se över vintergarderoben, har du de vinterkläder du behöver? hos Lounge by Zalando hittar du alltifrån vinterjackor, överdragsbyxor, täckbyxor, underställ, långkalsonger och tjocktröjor till mössor och vantar. Priserna ligger dessutom upp till 75%* lägre än priserna du finner i butik.

winter_clothes_outlet_2_CM

Noga utvalda material

När man köper vinterkläder är valet av material väldigt viktigt, och handlar det om ytterkläder som jackor och överdragsbyxor ska de stå emot både fukt och vind. De ska vara varma men får heller inte vara för varma och du ska kunna röra dig ledigt och aktivt utan att börja svettas vid minsta lilla ansträngning. För riktigt kalla dagar värmer en dunjacka härligt gott, och handlar det om underställ är det viktigt att materialet andas och är fukttransporterande. Detta för att kroppen inte ska kylas ned. Ett underställ av bomull blir ofta blött och kyler ned kroppen medan ett underställ av ett funktionsmaterial håller kroppen torr och varm under hela skidturen eller löprundan.

Principen lager på lager är bra att tillämpa när det gäller vinterkläder. Det första lagret kan vara ett underställ som transporterar bort väta medan det andra lagret bör vara ett bomullsplagg som absorberar väta. Det tredje lagret ska värma och kan vara exempelvis en ull- eller fleecetröja. Det fjärde lagret ska skydda mot vind och väta där lämpligt plagg är en anorak eller skaljacka, och det femte lagret ska ge extra isolering för de stunder då du är stillasittande. För detta passar en dunjacka, en väst eller en tjockare tröja, och glöm heller inte mössan.

winter_clothes_outlet_3_CM

Billiga vinterkläder med hög kvalitet

Hos oss hos Lounge by Zalando hittar du billiga vinterkläder som också håller bra kvalitet. De plagg vi erbjuder är alla gjorda av slitstarka och bekväma material som ull, fleece, merinoull, polyester, elastan, polyamid och nylon.

Oavsett om du är ett modelejon eller helt novis kan du bygga ihop en unik vinteroutfit som passar dig. Den kan sticka ut eller vara neutral, valet är fritt. Flera kända varumärken finns med bland våra kampanjer och du hittar en blandning av stilrena basplagg och plagg som håller en riktigt hög modegrad. Ska du resa till fjällen hittar du plaggen hos oss, likaså om du ska ägna dig åt fritidsaktiviteter som vinterfiske, vandring, bege dig ut och åka långfärdsskridskor eller om du bara söker varma vardagliga vinterkläder för att kunna ta dig från punkt A till punkt B. Lounge by Zalando erbjuder allt.

Vinterkläder på rea – via Lounge by Zalando shoppingklubb hittar du alltid kläder till låga priser

Du behöver inte längre söka på ”Vinterkläder på rea” för att hitta billiga vinterkläder. Genom att teckna upp dig hos vår outlet får du alltid ta del av våra exklusiva kampanjer, med priser upp till 75%* lägre än vad du finner i butik. Skulle du sedan ångra ditt köp har du fri returrätt i 31 dagar efter att du fått hem din vara. Enklare och bekvämare kan det inte bli!