Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Träningsskor på rea

Ett par ordentliga träningsskor kan vara allt du behöver för att ta din träning till nästa nivå. Välj mellan flera olika märken och funktioner för att passa just ditt behov och din favoritsport. Köp ditt nya par sportskor från Lounge by Zalando idag.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Dags för nya träningsskor

Om du tränar flitigt och inte har bytt ut dina skor på två år är det nog dags! Hos Lounge by Zalando blir du medlem helt kostnadsfritt och hittar träningsskor rea med upp till 75% rabatt jämfört med detaljhandelspriset. Du kan dessutom välja mellan mer än 2 500 märken och njuta av fri retur om skorna inte skulle passa.

sport_shoes_outlet_2_CM

Träningsskor på rea för olika sporter

När man tränar är det viktigt att ha ett par bra träningsskor som hjälper till att dämpa, stadga eller tillåta flexibilitet beroende på den sport du utövar. Att hitta ett par sportskor som passar den sport du älskar är viktigt för att du ska få den support du behöver. Om du styrketränar är det en platt sko med stabil ovandel och helt utan dämpning som du behöver, för tyngre lyft kan en tyngdlyftarsko med högre häl ge dig ökar stabilitet.

Om du däremot gör högintensiv träning med massa rörelser, hopp och höga knän bör du satsa på en stabil sko som inte låter din fot röra sig för mycket för att skydda dina knän, ligament och leder. För inomhusträning och olika bollsporter är det bra med en inomhussko med bra grepp, där sulan inte färgar av sig och där skon ger bra stabilitet framför allt i sidled. Om du dessutom hoppar mycket är bra stötdämpning på skon bra att lägga till. Om du spelar fotboll bör du hellre satsa på ett par fotbollsskor.

För utomhusträning beror det på vilket underlag du utövar sporten på. I skog och sliriga terränger är grepp och stabilitet tillsammans med en slitstark ovandel bra att satsa på. Om du gillar löpning är det löparskor som gäller. För konditionsträning så som gympa eller step fungerar en allsidig träningssko med dämpning, grepp och lagom stabilitet i ovandelen.

sport_shoes_outlet_3_CM

Sportskor: Stilen som gör dig inspirerad

Förutom att sportskor är funktionella och tar din träning till en ny nivå är de dessutom snygga. När du bestämt vad för funktioner du behöver för dina skor är det dags att välja ett par som är snygga och som gör dig motiverad att ta på de och ta an det där träningspasset.

Kanske du har ett favoritmärke, mönster eller färg som gör dig lite extra inspirerad. Satsa på ett par i en färg som antingen passar tillsammans med dina träningskläder eller kör på riktigt färgglada rea träningsskor som piffar upp den kanske annars svarta träningsoutfiten. 

Om du är en person som har ett öga för detaljer hittar du även sportskor rea där extra fokus lagts på coola detaljer så som annorlunda skosnören, genomskinliga yttersulor, färgglada sömmar, kreativa ovandelar och mycket mer. 

Köp dina Zalando sportskor online hos Lounge by Zalando

Om det är dags att köpa ett par nya rea sportskor är Lounge by Zalando ett bra alternativ då du har upp till 75%* rabatt. Dessutom är det snabbt, enkelt och helt gratis att bli medlem. Du kan välja mellan 2500 olika märken samt gratis retur. Du kan hitta nya fynd på utförsäljning träningsskor dagligen då utförsäljningarna samt sortimentet varierar tack vare de olika reorna.