Diesel outlet

Vad Zalando Lounge kan erbjuda dig

Våra förmåner

Toppmärken för dig

Mer än 2 500 varumärken med fantastiska fynd varje dag

Exklusivt och urbant mode från Diesel till låga priser hos Zalando Lounge

I vår outlet online får våra klubbmedlemmar möjligheten shoppa utvalda varor från modemärkets populära kollektioner. För dig som älskar denim och jeans, borde valet vara enkelt: registrera dig redan idag och få våra rabatter direkt i din inbox.

Diesel-outlet-zalando-lounge-SE

Shoppa de senaste kollektionerna på rea i vår Diesel outlet

Diesel är ett varumärke som sätter ett av våra mest älskade plagg i fokus: jeansen. Deras konstanta experimenterande med olika modeller och uttryck i kombination med klassiska kollektioner, gör att varumärket erbjuder något för alla jeansälskare. Deras stentvättade tyger och hantverksmässigt framarbetade denimtvättar, ger jeansbyxan en helt ny mening. Men Diesel stannar inte där. I sitt sortiment har de också en rad andra plagg. Du kan även hitta ytterplagg, skjortor, accessoarer och barnkläder. Vår outlet inkluderar förstås bredden på deras sortiment och nyheter kommer in hela tiden.

Kreativt designade jeans som uttrycker din personlighet

Det som är synonymt med Dieseljeans, kan sägas vara två saker: stor bredd på sortimentet samt innovativa tyger och material. När det gäller modellerna, plockar de aldrig bort en trend ur sortimentet, även om den inte längre ligger på topplistorna i popularitet. Det gör att du alltid kan hitta din favoritmodell i deras utbud. Är du däremot en person som inte vill hålla dig till en modell, utan som gärna vill välja bland nyheter och trender, är de otroligt snabba att plocka upp nyheter och modeströmningar. Du hittar därmed alltid de senaste trenderna hos dem.

Många av deras jeanstyger färgas och bearbetas för hand och resultatet blir unika tvättar som faktiskt skiljer sig åt från plagg till plagg. Det är få märken som har fördjupat sig så i denimens möjlighet, när det gäller uttryck. Här finns allt från mörka, obehandlade tyger, till jeanstyger i rött med kreativa blekningar och behandlingar. De sätter också stort värde på detaljerna, så byxlinningar och sömmar tillför jeansen det rätta utseendet som förhöjer helheten.

Skjortor och jackor för alla som älskar unika stilar och uttryck

Det är inte svårt att räkna ut att varumärket även har väldesignade jeansskjortor och jackor i sortimentet. Men deras katalog sträcker sig bortom jeanstyg och här finns trendiga och spännande jackor och skjortor i flera olika material. Du hittar läderjackor, likväl som silke och flanellskjortor i kollektionerna.

Diesel-outlet-men-zalando-lounge

Även i den här kategorin utmärker de sig, genom att visa på att de sätter design och formgivning i första rummet. Det här är plagg för personer som inte tvekar att vara trendsättande och som älskar unika outfits som återspeglar deras personlighet. Kollektionerna är perfekta för alla som älskar den urbana looken. Plaggen andas verkligen ungdomlighet och storstad.

Många klädmärken har vanligtvis satsat mer på damkollektionerna, medan herrsortimentet är mindre. I Diesels utbud är det tvärtom. Här är istället herrarnas kollektioner större och mer omfattande. Så för trend- och jeansälskande män i alla åldrar, är verkligen Diesels mode något att ta i beaktande.

Kjolar och klänningar för urbana kvinnor

Trots att modeföretaget satsar mycket på utbudet av herrkläder, är det absolut inte så att damklädernas kollektioner skulle vara små och ointressanta. Här har de tagit ut svängarna ordentligt och det som man fastnar för, är definitivt deras sätt att kombinera olika material på. Denim blandas med chiffong och siden, vilket skapar en elegant men tillika rå look.

Barnkläder i samma uttrycksfulla stil som vuxenkollektionerna

Men varumärket har inte bara ett spännande utbud på herr- och damkläder. Du kan också köpa plagg till familjens allra yngsta medlemmar. Diesels sortiment består även av mjuka dräkter och huvtröjor för bebisar från 3 månader och uppåt. Utöver det, har de satsat mycket på jeans och t-shirts för de äldre barnen. I sortimentet finns även ytterplagg som jeans- och bomberjackor, vilka perfekt kommer att matcha föräldrarnas klädsel. Barnkollektionerna innebär med andra ord, att varumärket har blivit ett företag där hela familjen kan klä sig bekvämt och stilriktigt, med en klassisk urban look.

Diesel-outlet-women-zalando-lounge

För dig som vill shoppa Diesel till kraftigt nedsatta priser, vill vi tipsa om Medlemsklubben Zalando Lounge. Här hittar du de snyggaste plaggen med reor på upp till 75%. Våra medlemmar får också personligt utvalda shoppingtips, i samband med våra nyhetsbrev. Missa inte tillfället och registrera dig här online, redan idag!