Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Thule på rea

Välkommen till en värld av Thule-äventyr till förmånliga priser. Upptäck allt från ryggsäckar till resväskor i vår Thule outlet, exklusivt hos Lounge by Zalando.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Hitta spännande fynd i vår stora Thule sport outlet

Hitta allt du behöver i vardagen, inför resan eller friluftsäventyret i vår stora Thule outlet. Bli medlem i Lounge by Zalando och beställ hem populära varor från kända märken till superlåga priser. Att registrera sig som medlem är helt gratis. Välkommen in och utforska nya spännande erbjudanden varje dag.

thule_outlet_1_CM

Thule har allt du behöver inför ditt nästa äventyr

Thule grundades 1942 och är ett väletablerat varumärke i Sverige inom sport och fritid. Deras vision är att hjälpa människor att leva ut sin passion och upptäcka världen. Med sportiga produkter från Thule kan du leva ett enklare liv som inte begränsas av utrustningen. Tvärtom så är Thule tillbehör speciellt tillverkade för att underlätta under dina äventyr, oavsett om du befinner dig i storstaden eller om du ska ut i vildmarken. Dessa varor ger dig frihet att upptäcka världen utan begränsningar.

Thule ryggsäckar som underlättar vandringen

När du är ute på äventyr så vill du kunna njuta av tiden i naturen på bästa sätt. Bland Thule ryggsäckar hittar vi vandringsryggsäckar som är specifikt utformade av experter inom friluftsliv. Med dessa väskor får du bekväma turer ute i vildmarken. De flesta modeller går att anpassa och justera till en perfekt passform för just dig och ditt äventyr. Ryggsäckarna från Thule är slitstarka, bekväma och smart designade för att du ska kunna hålla ordning på din packning. Den smarta och ergonomiska designen gör att de är lätta och bekväma att bära. Självklart så är dessa vandringsryggsäckar tillverkade i högklassiga material. Tack vare ventilerande zoner så kan du hålla dig sval även under heta sommardagar.

thule_outlet_2_CM

Upptäck Thule resväskor för alla typer av resor

Thule erbjuder även ett stort utbud av resväskor. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du shoppa dessa väskor till extra bra priser. Eftersom Thules mål är att underlätta människors resande så har de utvecklat en serie av resväskor som uppfyller alla behov man kan tänkas ha som resenär. Oavsett vart du ska resa så kan de erbjuda den perfekta resväskan. Här hittar du allt från kabinväskor till duffelväskor. Kabinväskorna är i lagom storlek för att ha med sig in i på planet. Perfekt om du vill resa utan incheckat bagage. Med dessa kabinväskor får du lagom mycket förvaring och du kan resa lätt och bekvämt. För dig som vill ha med dig lite mer packning så finns stora resväskor med stort packutrymme vilket passar bra för längre resor. De stora resväskorna är tillverkade för att hålla hela vägen, från incheckningsdisken till din slutdestination.

Bli medlem i Lounge by Zalando och utforska vår Thule rea

Allt du behöver göra för att ta del av alla exklusiva erbjudanden är att signa upp som medlem i Lounge by Zalando, vilket är helt gratis. Här kan du handla varor från stora varumärken och utnyttja rabatter på upp till 75% * jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset. Kika in regelbundet och upptäck nya heta erbjudanden varje dag.