Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Tommy Hilfiger på rea

Upptäck Tommy Hilfigers tidlösa och stilrena kollektion. Från klassiska polotröjor till trendiga jeans, hitta din perfekta outfit idag.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Tommy Hilfiger på rea hos Lounge by Zalando

Du behöver inte vänta på försäljningsperioden för att visa upp Tommy Hilfiger-modet: nu kan du dra nytta av unika erbjudanden på dina favoritkollektioner genom att registrera dig hos Lounge by Zalando. I vår shoppingklubb kan du få exklusiv tillgång till ett urval av kläder från det amerikanska märket till superrabatterade priser. Få omedelbar tillgång till våra Tommy Hilfiger outlet-erbjudanden genom att skapa ett helt gratis konto!

Tommy Hilfiger är ett av otroligt omtyckt varumärke som alltid ser till att hålla sina kollektioner uppdaterade enligt modets svängar. Det grundades redan 1985 och är precis lika omtyckt och använt idag som då. Det blir lätt att matcha kläder från Tommy Hilfiger tillsammans med andra plagg och accessoarer och på det sättet kan du sätta din egen prägel på din outfit. Vill du inspiration kan du alltid kika in på Lounge by Zalando för att få tips och hänga med i de hetaste trenderna.

tommy_hilfiger_outlet_2_CM

Kvalitet och mode i sann Tommy-stil gör det lekande lätt att lyckas

Grundtanken med varumärket var att skapa plagg av hög kvalitet och samtidigt vara stilfulla. Här ha de lyckats otroligt bra och idag finns det mängder av kollektioner att spana in. Du hittar många av de i vår online outlet till nedsatta priser. Det kanske bästa med just Tommy Hilfiger är att plaggen passar precis llka bra till vardags på jobbet eller på lunchen som på kvällens alla bravader. Genom att göra små justeringar och byta ut enstaka plagg kan du tona ner eller skruva upp din look så att det passar dina äventyr.

Bland utbudet kan du hitta allt från jeans i hög kvalitet till snygga tröjor, barnkläder, skor och accessoarer. Modets som är på tapeten just nu passar ypperligt ihop tillsammans med plagg från varumärket och genom att mixa och matcha med färger och former kan du uppnå riktigt smakfulla och trendiga outfits.

Så lyckas du med stilen

Med ett par jeans från varumärket kan du komma nästan hur långt som helst! Bär de tillsammans med en uppkavlad kavaj och en neutral topp på jobbet eller tillsammans med en färgglad topp och ordentligt med accessoarer på kvällen för en festligare look. Du kan hitta dina basplagg från Tommy Hilfiger i vår shoppingklubb till lägre kostnad och på det sättet bygga upp din garderob med kvalitativa basplagg som funkar till det allra mesta.

Om du är ute efter nya sportkläder kan du sluta leta. Varumärket har allt du behöver för att känna dig taggad att komma igång med träningen. Faktum är att de fleta av oss känner oss mer motiverade att komma igång med sport och träning om man har rätt slags outfit. Även den här typen av plagg kan du hitta i vår online outlet till förmånliga priser. Du kan hitta allt från träningstights och shorts till toppar eller huvtröjor som gör det enkelt att anpassa din kroppstemperatur allt eftersom träningen fortlöper.

Som du säkert har märkt om du har spanat in varumärket så finns där något för alla. Plaggen är av hög kvalitet och utgör en utmärkt i grund i vilken garderob som helst. Att det är produkter som är så pass mångsidiga och som kan generera stilar som passar vid de flesta tillfällen gör det hela ännu bättre. Det finns en anledning till att det här är ett av våra absoluta favoritmärken, och det är just det faktum att plaggen är så enkla att lyckas med! Du tonar enkelt ner eller piffar upp din outfit för att din look ska kännas rätt under hela dagen, utan att du ska behöva lägga ner för mycket tid för att åstadkomma looke - perfekt!

tommy_hilfiger_outlet_3_CM

Trendiga underkläder och badkläder är Tommy Hilfigers huvudnummer

Även vad gäller underkläder har Tommy Hilfiger ett utbud att imponeras av. När det kommer till underkläder så är det alltid viktigt att det är bekväma sådana. Du behöver inte välja mellan bekvämlighet eller stil när det gäller varumärket. Bland kollektionerna hittar du allt ifrån klassiska modeller i bomull till varianter med det där lilla extra.

Vad gäller badkläder finns även där mycket att välja mellan, med den gemensamma faktorn att även dessa är av hög kvalitet av bra material. Oavsett om du är en sportsimmare eller om du hellre föredrar att ligga och glassa i solen kommer du att hitta favoriter bland utbudet.

Se vad som är på rea hos Lounge by Zalando idag

Glöm inte att spana in Lounge by Zalando för inspiration inför säsongens varma period eller inför semesterresan. Om du handlar i vår outlet kan du dessutom komma ner rejält i pris.