Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Lyle & Scott på rea

Preppy Chic med Lyle & Scott: Utforska en värld av sofistikerad avslappning med stickade plagg i klara färger från Lyle & Scott. Upptäck kollektionen nu.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Snyggt preppymode från Lyle & Scott

Lyle & Scott är framför allt känt för att skapa snygga golfkläder. Men dessa plagg används flitigt till vardags världen över för en preppig och sofistikerad, men ändå avslappnad, look. Varumärket är bland annat känt för sina stickade plagg i olika klara färger. Gå med i Lounge by Zalando för att ta del av exklusiva Lyle & Scott erbjudanden!

lylescott_outlet_2_CM

Från golfbanan till kontoret med Lyle & Scott pikér och tröjor

När det kommer till preppy-kläder är Lyle & Scott ett av de främsta varumärkena på marknaden. Du har säkert sett varumärkets logga, den lilla gula örnen, pryda en mängd tröjor och hoodies. Detta skotska varumärke grundades redan i slutet av 1800-talet och har därmed en lång historia av att skapa sofistikerade och eleganta vardagsplagg.

I sortimentet från det skotska varumärket hittar du ett av de mest välsålda plaggen: Lyle & Scotts pikétröja. Detta är en stil som introducerades på golfbanan under 60-talet och som snabbt började användas av dåtidens mest framstående golfspelare. Pikétröjan var ett plagg som användes just till golf, men idag är det ett plagg vi ofta ser både på kontoret och till vardags. Pikétröjorna hittar du både i herr och dammodeller samt bland varumärkets barnkollektion.

Andra populära plagg från varumärket som från början hörde till golfbanan är bland annat deras väst. Denna bärs helst över en skjorta för en snygg och preppig stil, vare sig du ska till golfbanan eller till jobbet. Matcha med shorts under sommaren för en avslappnad men sofistikerad look eller med ett par snygga långbyxor under vår och höst.

lylescott_outlet_3_CM

Klassiska plagg från det välkända skotska varumärket

Några andra mycket välkända och igenkänningsbara plagg från detta varumärke är de stickade tröjorna och huvtröjorna. Dessa plagg känns lätt igen på sina klara färger och den gula örnen på bröstet. Välj bland klassiska tröjor att bära över en skjorta eller satsa på en mer sportigt avslappnad look med varumärkets hoodies för herrar eller damer. För de små hittar du även hoodies för barn.

Du hittar även en mängd olika Lyle & Scott jackor i sortimentet. Här finns både värmande vinterjackor och svala sommarjackor, alla i samma stilrena look och med den klassiska örnen som pryder jackans bröst. Låt till exempel barnen hålla sig varma med en vadderad jacka för barn som samtidigt ger även de allra yngsta en snygg stil.

Bland tunnare plagg hittar du vindskyddande skaljackor som ger en sportig stil när temperaturerna börjar sjunka. Dessa har en rymlig och avslappnad passform som lätt får plats med en sweatshirt under för extra lager.

Lounge by Zalando för exklusiva erbjudanden

Gå med i Lounge by Zalando för att få tillgång till erbjudanden med reapriser på en mängd snygga och stilrena plagg. Som medlem i vår online outlet får du tillgång till dagliga erbjudanden, flash sales och alltid fria returer. Det är helt gratis att skapa ett konto och du kan fynda plagg med upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade cirkapriset.