Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Vandringsskor på rea

Ett par bra vandringsskor borgar för att dina fötter mår bra även under långa promenader. Skorna finns från flera olika varumärken i ett flertal modeller och är anpassade efter olika fottyper. Att hitta en sko som är rätt just för din fot är därför enkelt.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Upptäck fantastiska deals på sköna vandringsskor

Söker du efter riktigt bra vandringsskor är Lounge by Zalando rätt ställe att leta på. Hos oss kan du hitta just den vandringssko som passar din fot och som gör din vandring bekvämare. Registrerar du dig hos oss kommer du få del av fantastiska deals som ger dig upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade butikspriset.

hiking_boots_outlet_2_CM

Trotsa regn och rusk i vattentäta vandringsskor

Att hålla fötterna torra är ett måste när man är på vandring. Ett par vattentäta vandringsskor är därför viktigt. Skorna står emot det regn som faller och skyddar även från fukt som finns i marken. Det gör att dina fötter håller sig torra även om din vandring drabbas av riktigt busväder eller om du traskar genom blöt och fuktig terräng.

Att välja vattentäta vandringsskor är smart även om väderprognosen lovar sol. Då har du en bra back-up om vädret skulle försämras. Vattentäta vandringsskor finns både som hikingkängor, running-skor och som lättviktsskor. Du väljer helt enkelt en modell som passar ditt behov. Ska du ut på långvandring behöver du en sko med ett generöst tåparti och med bra dämpning. Ska du ut på en lite tuffare vandring kanske det är greppegenskaperna som är viktigast för dig.

hiking_boots_outlet_3_CM

Vandra långt i lätta vandringsskor för sommar

Ska du vandra långt under sommarhalvåret är lätta vandringsskor för sommar det bästa alternativet. Med lätta skor orkar du gå längre samtidigt som du kan känna dig trygg med att du har en bra sko att gå i. De flesta lättviktsskor är av lågskomodell med en vattentät ovandel. Vid fint väder kan de kombineras med strumpor i exempelvis bambu eller syntetmaterial och vid regn med speciella vattentäta strumpor.

Vet du inte vad det förväntas bli för väder under din vandring eller vilken terräng du kommer att möta så kan det vara bra att satsa på flera olika modeller att ha med i packningen. Har du ett läger du återvänder till efter varje dagsetapp eller en följebil som kör din packning är extra skor lätta att ha med sig.

Hitta de bästa vandringsskorna på rea

I vår online-outlet kan du hitta vandringsskor från varumärken som Salomon, Haglöfs, adidas och Ecco till priser med upp till 75%* rabatt. Det gör det riktigt prisvärt att handla hos oss på Lounge by Zalando. De bra priserna gör att du får utrymme att köpa flera par skor vid samma inköpstillfälle.

Att bli medlem hos Lounge by Zalando är enkelt och är klart på bara några få minuter. När nya kampanjer drar igång får du ett mejl och missar därför aldrig någon kampanj. Du kan också följa alla aktuella kampanjer direkt i vår app.

Upptäck de stora fördelarna med Lounge by Zalando du också. Utöver att du hittar bra vandringsskor kan du hitta produkter från över 2 500 andra högklassiga varumärken du inte vill missa.