Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Fotbollsskor på rea

Fotbollsskor för alla spelare. Oavsett om du är en målvakt, försvarare eller anfallare, hittar du de perfekta skorna hos oss. Utforska vårt sortiment idag och hitta din bästa passform. Upptäck nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Med rätt fotbollsskor blir du kung på planen 

När du ska spela fotboll är det viktigt med fotbollsskor som sitter riktigt bra på fötterna och ger det rätta greppet mot underlaget. Hos oss hos Lounge by Zalando hittar du fotbollsskor från flera olika varumärken och prisklasser. Detta till riktigt bra outletpriser som ligger upp till 75% lägre jämfört med det rekommenderade cirkapriset i butik.

football_shoes_2_CM

Hitta rätt sko för din fot på våra fotbollssko-outlet 

När du ska köpa fotbollsskor är det mycket att tänka på. För det första handlar det om vilken typ av spelare du är och vilka egenskaper du värderar högst hos skon utifrån din roll på planen. Är du back kanske du värderar komfort och stabilitet högre än att skon väger lite. Är du anfallare vill du ha en så lätt sko som möjligt som ger kvicka steg.  

Viktigt att tänka på är också vilket underlag skon ska användas på. Idag är fotbollsskorna utrustade med olika typer av dobbar beroende på underlaget. Spelar du på gräs ska du ha en typ av dobb, på konstgräs en annan och på grus en tredje. En del skor är utrustade med fasta dobbar medan andra har utbytbara. Väljer du fasta dobbar behöver du köpa flera par skor om du ska spela på flera underlag.

Fotbollsskor på rea för både herr, dam och barn 

Hos oss hos Lounge by Zalando hittar du fotbollskor för både herr, dam och barn till riktiga reapriser. Herrskorna har alla de egenskaper du letar hos en bra fotbollssko. De ger dig ett bra grepp mot planen, har en skön passform och finns anpassade för just det underlag du ska spela på. 

Fotbollsskor för dam skiljer sig inte särskilt mycket från herrskorna. De har en smalare passform, men samma fina egenskaper finns även hos damskorna. Vet du vilket underlag du ska spela på och vilken typ av sko du föredrar är det därför lätt att välja en sko som passar just dina behov. 

När det gäller fotbollsskor för barn är det viktigt att ta hänsyn till vilken nivå barnet är på. I många fall är dobbfritt att föredra, men har barnet samlat på sig mycket erfarenhet är dobbar att föredra. När du köper fotbollsskor till barn får du också tänka på att barn växer. Du bör därför köpa en sko som är något större än foten, samtidigt får den inte vara för stor då en fotbollssko ska sitta tajt.

football_shoes_3_CM

Välj rätt material och storlek

Historiskt har fotbollsskor av skinn varit populärast. En ovandel i läder formar sig efter foten och ger efter några användningar en riktigt skön passform. Känns skon trång är det ingen fara eftersom skinnet töjs ut. Köper du en skinnsko som känns bra från början är risken att den med tiden kommer sitta löst. 

Syntetmaterial är ett material som liknar skinnet till utseendet men som skiljer sig från skinnets egenskaper. Detta material är inte lika töjbart, så här kan du köpa en sko som sitter tajt redan från början. Materialet är också lättare, så önskar du dig en snabb sko är syntetmaterialet att föredra. 

Den senaste trenden bland fotbollsskor är skor med en stickad ovandel av mikrofiber. Dessa skor ger stor rörelsefrihet och känns lika bekväma som att bära en strumpa på foten. Är det bekväma skor du söker är det denna modell du ska välja. 

Hitta fotbollsskor till outletpriser      

Hos oss hos Lounge by Zalando kan du hitta fotbollsskor till outlet-liknande priser som är upp till 75% lägre*. Tecknar du upp dig för vårt nyhetsbrev missar du aldrig våra flash sales där vi presenterar dagliga deals där varumärken och produktgrupper avlöser varandra.