Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

American Tourister på rea

Med väskor från populära American Tourister kan du resa i stil tack vare innovativa material och snygg design. Med ryggsäckar, rullväskor och set i hållbara och tåliga material behöver du inte oroa dig för din packning. Shoppa snygga väskor online!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Köp smarta och tåliga produkter från American Tourister

Med American Touristers resväskor blir packningen och resandet enkelt. Gå med i vår online outlet Lounge by Zalando för att ta del av dagliga erbjudanden och flashreor på resväskor och ryggsäckar. Med tillgång till över 2 500 varumärken kan du hitta smarta deals på några av världens mest populära varumärken.

americantourister outlet 2 CM

Hitta smarta American Touristers resväskor till reapriser

Uppdatera din resestil med American Touristers resväskor för en enklare resa. Varumärket är känt för sina snygga rullväskor och du hittar både American Touristers kabinväskor och större check-in-väskor.

Det amerikanska varumärket använder avancerade lättviktsmaterial som polykarbonat som är både tåligt och lätt. Detta gör att vikten minskar på väskorna och det är lättare att hantera dem under resan. På American Touristers kabinväskor och check-in-väskor hittar du även smarta spinnerhjul som kan roteras i 360 grader för att väskan ska kunna rullas i alla riktningar med minimal ansträngning.

På varumärkets rullväskor hittar du även inbyggda låssystem för ökad säkerhet. Dessa är så kallade TSA-lås som gör att du kan låsa väskan och checka in den samtidigt som säkerhetspersonal på flygplatsen kan öppna låset utan att det behöver brytas upp.

americantourister outlet 3 CM

Enkel packning med expanderbara resväskor och smarta fack

För en smidig resa är packandet a och o. En av varumärkets mest populära modeller är serien av hårda resväskor vid namn American Tourister Bon Air. Dessa hårda väskor kommer i varumärkets lätta material och i flera olika storlekar för både kabinväskor och check-in-väskor. En av de mest framstående funktionerna är den expanderbara designen på American Tourister Bon Air vilket gör att du kan få extra packutrymme om du shoppat lite extra under resan. 

Bland varumärkets sortiment hittar du även snygga ryggsäckar och laptopväskor. Med smarta fack kan du enkelt organisera din packning så att du snabbt kan hitta vad du letar efter när du är på resande fot. Väskorna kommer även med breda och vadderade bärremmar för skön passform.

Bland American Touristers reseväskor hittar du snygga set och väskor för alla smaker. Välj bland minimalistiska svarta och gråa väskor eller satsa på ett matchande set av resväskor i klara neonfärger.

Fynda resväskor i vår online outlet

Gå med i vår online outlet Lounge by Zalando för att shoppa resväskor till reapriser. Som medlem får du tillgänglighet till dagliga deals på över 2 500 olika varumärken med upp till 75% lägre priser än i affären.

Att gå med som medlem är gratis och du har ingen bindningstid och inget köptvång. Du kan i lugn och ro kika i sortimentet och ta del av de dagliga erbjudandena. Reorna är dock tidsbestämda så om du ser något du vill ha är det dags att slå till. Redo att uppdatera din reselook? Gå med i Lounge by Zalando och köp resväskor och ryggsäckar till reapriser!