Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Badshorts på rea

Badshorts för alla tillfällen. Från stranden till poolen, våra badshorts är perfekta för att visa upp din stil. Utforska vårt sortiment idag och hitta din perfekta passform. Shoppa nu och upptäck din nya favorit!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Snygga badshorts på rea

Hos Lounge by Zalando hittar du snygga badshorts på rea med upp till 75%* lägre priser. Som medlem får du tillgång till våra utvalda erbjudanden och får dagliga uppdateringar om de allra senaste trenderna som är på rea. Välj bland en mängd olika varumärken för att hitta både funktionella och snygga badshorts.

swimshorts outlet 2 CM

Hitta högkvalitativa badshorts till rabatterade priser

Här hittar du en mängd snygga badshorts i hög kvalitet som gör att de kan återanvändas säsong efter säsong. Håll utkik efter material som är klorresistent om du ska bada i pool för att säkerställa att färgerna inte bleks av kloret i vattnet. Om du däremot ska bära shortsen på stranden är det bättre att köpa ett material som har UV-skydd så plagget inte bleks eller missfärgas i solen.

Om du vill shoppa med gott samvete gentemot miljön kan du även följa Zalandos hållbarhetsmärkning. Denna märkning är satt på produkter som uppnår våra krav på att framställa miljövänliga produkter. Du kan läsa mer om varje vara med denna märkning för att få reda på hur de bidrar till ett bättre klimat.

När det kommer till badkläder på rea hittar du bland annat plagg som är gjorda av återvunna material och återvunna fiber. Detta bidrar till minskat svinn och att mindre naturresurser används under tillverkningen.

Snygga badshorts för damer

Bland våra erbjudanden på badshorts för damer på rea hittar du flera häftiga plagg. Välj till exempel ett par vida och knälånga surfshorts som ger dig en avslappnad stil på stranden men även en funktionell fördel om du ägnar dig åt vattensporter. Matcha badshorts för damer på rea med en baddräkt för optimal sportstil på stranden och säker passform under aktiva dagar.

För en kaxig stil att slappa i på stranden kan du matcha ett par vidare badshorts med en sportig bikinitopp. Detta är en perfekt look för rörelsefrihet och komfort och passar till exempel bra för strandsporter som volleyboll.

Om du letar efter badshorts för tävlingssim är det däremot en smalare passform som gäller för att du ska kunna simma snabbt utan att ha onödigt material som är vägen för rörelserna eller som saktar ner din fart.

swimshorts_outlet_3_CM

Stort sortiment av badshorts för herrar

Bland erbjudanden hos Lounge by Zalando hittar du ett stort sortiment av badshorts för herrar på rea. Vare sig du letar efter shorts till träningen eller vardags hittar du en mängd olika modeller att välja mellan.

För träningen hittar du badshorts för herrar på rea i högfunktionella material som fungerar snabbtorkande. Detta är en stor fördel när du har ont om tid och ska till och från träningen, då plagget snabbt torkar så du slipper bära hem ett genomblött träningsplagg. För simträning hittar du även strömlinjeformade badshorts som ger dig ordentligt med stöd och säker passform så du kan fokusera på träningen.

Medlemsförmåner för bättre shopping

Som medlem hos Lounge by Zalando får du tillgång till dagliga rabatter och erbjudanden på över 2 500 olika varumärken. Hos Lounge by Zalando får du inte bara tillgång till exklusiva erbjudanden, men även andra medlemsförmåner såsom enkel och gratis retur om varan inte passar. Detta gör att du med fördel kan beställa hem flera produkter för att i lugn och ro prova dig fram hemma.