Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Hoodies på rea

Hoodies för alla tillfällen! Vårt sortiment erbjuder stilrena och bekväma hoodies som passar perfekt för både träning och avslappning. Utforska idag och hitta din favoritstil.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

BILLIGA HOODIES HOS LOUNGE BY ZALANDO

Hoodies har kommit att bli ett omtyckt plagg bland de flesta och går därför att hitta från de mer välkända designermärkena såväl som de mindre kända. Använd din huvtröja till festen eller varför inte till vardags. Hos Lounge by Zalando kan du ha turen att hitta din nya favorittröja med upp till 75%* rabatt på flash sale.

hoodies_sweatshirt_outlet_2_CM

Hoodies som är modern och stilsäker

Huvtröjan som vi känner till den idag må ha varit designad och inspirerad av de katolska munkarnas kläder, men kom snabbt att bli riktigt trendig när hiphopvärlden tog sig an huvtröjan och gjorde plagget trendigt bland kända modeikoner. Hoodies ger dig en sportig känsla och tillhör det trendiga sportmodet som går bra att använda närsomhelst.

Luvtröjan är perfekt för regniga och kallare dagar tack vare det ofta tjockare materialet samt praktiska huvan som täcker öronen. Huvtröja passar alla och är ett måste att ha i garderoben, när det är dags att ha den på sig är det alltid snyggt att matcha tillsammans med ett par jeans och en enkel t-shirt.

Om du vill piffa till din klassiska svarta skinnjacka är det alltid snyggt att styla den med en huvtröja undertill där du låter huvan sticka upp. När det är kallare ute är lager på lager alltid snyggt, och du kan med fördel ta på din huvtröja över din t-shirt och kofta för att skapa ännu mer värme samtidigt som du ser stilren ut.

hoodies_sweatshirt_outlet_3_CM

Hoodie-rea för minstingen och till den äldsta

Våra huvtröjor för barn kommer i enfärgat men även med roliga mönster, kända designermärken och kända figurer omtyckta av de flesta barnen. Har du tur kommer även vissa huvtröjor i hela set så ditt barn kan matcha tröjan med byxorna. Om du vill köpa en ny hoodie på rea åt dig själv finns det även flera olika alternativ att välja mellan här också.

För sportigare aktiviteter rekommenderar vi en huvtröja med smart teknologi som hjälper till att andas så du inte blir överhettad. Ska du dock endast använda din munktröja som en svalare jacka behöver du inte fokusera lika mycket på teknologin. Om du vill påverka ditt ekologiska fotavtryck kan du glädjas åt att det finns hoodies skapade från återvunnet material från bland annat återvunna plastflaskor och ekologiskt bomull, som hjälper till att minska utsläppen och användandet av naturens resurser.

Favoriten till ett bra pris

Om du gillar att kunna knäppa upp din tröja när du är aktiv kan en hoodie med dragkedja vara ett bättre alternativ än en som du drar över huvudet. När det gäller att matcha din huvtröja med dina övriga plagg kan du enkelt matcha den med ett par snygga byxor eller jeans, för en mer unik och hipp look kan du dra på en oversized t-shirt ovanpå hoodien i stället för undertill eller matcha med en snygg sjal. Om du skaffar en längre hoodie kan du även med fördel använda den som en klänning och ändå se stilren ut.

Vad som gör Lounge by Zalando så unikt är att du kan köpa ditt favoritplagg med upp till 75%* rabatt, i det här fallet din huvtröja. Du hittar olika modeller, bland annat mer åtsittande eller överdimensionerade, längre och kortare, symmetriska eller asymmetriska.