Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Dunjackor på rea

Varm, skön och full av stil – din nya dunjacka är här! Utforska det stora utbudet av dunjackor som passar alla väder, från sportig till klassisk. Välj bland olika modeller och färger för att matcha din personliga stil.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(83)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Investera i en varm och skön dunjacka 

En varm och skön dunjacka är något av den bästa investeringen du kan göra. Du slipper frysa och får även en jacka som både är snygg och funktionell och som håller i många år framöver. Hos oss på Lounge by Zalando köper du din dunjacka till ett riktigt outlet-pris med upp till 75% rabatt mot det rekommenderade butikspriset.

downjackets outlet 2 CM

Dunjackor som passar för alla väder 

Det finns ett stort utbud av dunjackor, både när det gäller modeller och tjocklek på fodret. För att hitta den jacka som är rätt för dig behöver du först identifiera vilket behov du har. Behöver du en vinterjacka som håller dig varm under årets kallaste dagar? Ja då ska du satsa på en jacka med riktigt tjockt och varmt foder. Bor du på en plats där temperaturen sällan sjunker under nollan, räcker det med tunnare foder. En höstjacka eller övergångsjacka fyller då ofta ditt behov.  

En dunjacka är riktigt bra på att hålla kylan ute och håller dig därför varm även i hårt och kallt vinterväder. Dunet har luftiga fibrer som har förmågan att binda mycket värme, samtidigt som det är ett väldigt lätt material. Jackan är därför riktigt lätt och mjuk och skön att bära. Vill du skydda mer än bara överkroppen väljer du en jacka av kappmodell. Ska du främst vistas i stadsmiljö räcker ofta en kortare modell av klassiskt jacksnitt. 

Hitta rätt dunjacka för dam 

Dammodeller finns från flera olika varumärken och i modeller som passar årets alla årstider. Är du frusen av dig är en kappmodell att rekommendera. Ska du bära jackan höst och vår eller kalla sommarkvällar väljer du istället en tunn modell i en moderiktig färg. 

Även när det gäller herrjackor hittar vi samma breda utbud av dunjackor. Herrmodellerna har samma fina egenskaper som dammodellerna och finns även de från flera olika varumärken. Även bland herrmodellerna finns det färger som trendar, men vill du vara säker på att kunna bära jackan länge väljer du en neutral färg som svart, grå eller blå.

downjackets outlet 3 CM

Köp dunjackor på rea utifrån din stil  

Med dagens stora utbud av vinterkläder kan du bevara din stil även när kylan slår till. Välj därför en jacka som helt och fullt matchar din stil. Det finns exempelvis sportiga jackor om du har en sportig stil och en klassisk svart dunjacka om du antingen vill vara neutral eller om du vill upprätthålla en rockig stil. En tunnare lättviktsjacka är snygg om du rör dig i stadsmiljö och funkar både ihop med konstorsklädsel och mer ledigt avslappnade kläder.   

Ska du vistas i riktigt kalla miljöer ska du klä dig efter lager-på-lager principen. Underst har du då ett underställ som leder bort fukten. Detta följs av ett mellanlager som håller värmen. Överst kommer sedan ytterplagget som skyddar dig mot väder och vind. Dunjackan utgör då det yttre lagret. En tunnare dunjacka kan även utgöra mellanlagret om du sedan har en skaljacka utanpå. 

Köp dina dunjackor på outlet 

Att köpa dina dunjackor hos oss på Lounge by Zalando ger dig möjlighet att fynda till riktiga outletpriser. Priserna ligger upp till 75% lägre än det rekommenderade butikspriset. Du får därmed pengar över till att köpa flera jackor eller botanisera bland de övriga aktuella kampanjprodukterna. Alla jackor vi presenterar håller riktigt hög kvalitet och funkar också att tvätta. Det du behöver tänka på då är att tvätta den på låg värme med stängda dragkedjor och att vränga den ut och in. Du bör helst också tvätta den separat så att inga vassa delar från något annat plagg riskerar att skada den.