Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Regnkläder på rea

Regnkläderna som du behöver för att hålla dig torr och snygg. Utforska vårt sortiment av stilrena och funktionella regnkläder idag och hitta din perfekta passform. Upptäck nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Med regnkläder behöver du inte bry dig om vädret

Man brukar säga att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder, och det ligger något i det. Med bra regnkläder spelar det mindre roll hur vädret är och du kan bege dig ut oavsett om du ska på vandring i naturen eller cykla till jobbet. Med Lounge by Zalando kan du köpa kläder för alla väder med upp till 75%* rabatt.

rainwear_outlet_2_CM

Regnjackor och regnbyxor på rea håller dig torr

Innan du börjar shoppa kläder som passar för blötare väder kan det vara bra att ha koll på vilka olika sorters material och modeller som finns. Det finns till exempel olika grader av vattentäthet. Om du vill ha en jacka eller byxor som verkligen är helt vattentäta så ska du satsa på ett plagg med en vattenpelare på åtminstone 10 000 mm. Förseglade sömmar bidrar också till vattentätheten förutom materialet. 5000 mm räcker ofta för att hålla dig torr när du går genom regn, men om materialet utsätts för tryck, till exempel om du sätter dig ner, så går vattnet genom lättare. Anpassa därför gärna vattenpelaren efter hur plagget kommer att användas.

Det finns också jackor och byxor som är vattenavvisande. De passar bra om du vill vara på den säkra sidan och vill ha plagg som tål att det börjar småregna lite när du är ute. Du kan impregnera regnkläder regelbundet för att göra dem mer vattentåliga. Oavsett vilken typ av regnjacka du behöver kan en stor huva och rymliga fickor vara praktiska. Kombinera gärna med matchande regnstövlar för en komplett look. Om du vill göra din look miljömässigt hållbar kan du köra på plagg tillverkade i återvunna material, som till exempel återvunnen plast. Det krävs mindre resurser vid tillverkningen då, och du bidrar till att skapa ett cirkulärt samhälle.

rainwear_outlet_3_CM

Överför din personliga stil på regnplagg med funktion

Ibland när det regnar vill vi bara ta oss från punkt A till punkt B, och då kan stilen lätt bli lidande. Men det är synd, för det är när det regnar och är grått och tråkigt som vi behöver göra något för att känna oss glada och energiska. Då kan vår outfit verkligen göra stor skillnad. Om du gillar färg kan du satsa på regnplagg i gult eller en annan klar färg som kontrasterar mot det gråa. Matcha gärna med ett färgglatt paraply som gör det roligare att trotsa vädrets makter.

En enfärgad look i svart eller marinblått är ett stilrent val som man aldrig tröttnar på. Om du kör på neutrala färger kan du satsa på ett plagg med fina detaljer som klassiska tryckknappar, en längre modell av regnkappa som ger en stilren silhuett, eller kanske så kompletterar du med en mönstrad scarf som både ger en färgklick och håller dig varm.

Upptäck kläder för alla väder till bra priser

Alla älskar att fynda, särskilt när man kan hitta produkter från premiummärken till riktigt låga priser så man inte behöver kompromissa med kvaliteten. Det är därför Lounge by Zalando finns. Här kan du spara pengar, men ändå få kläder och accessoarer från våra mest älskade märken. Det är helt gratis att bli medlem och vi skickar regelbundet ut information om våra tillfälliga kampanjer där du kan hitta riktiga guldkorn.