Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Skinnjackor på rea

Skinnjackor - Stil och hållbarhet i perfekt harmoni. Utforska vårt sortiment av trendiga skinnjackor som kombinerar tidlös design med överlägsen kvalitet. Hitta din perfekta stil idag och ge din garderob en uppdatering.

Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Upptäck snygga och tidlösa skinnjackor på rea

Är det dags att förnya din basgarderob med en ny trendig skinnjacka? Hos Lounge by Zalando hittar du skinnjackor på rea från välkända varumärken till svårslagna priser. Som medlem i vår online outlet får du möjlighet att ta del av rabatter på upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset.

leather_jackets_outlet_2_CM

Investera i en ny klassisk läderjacka på rea

Skinnjackan är verkligen ett plagg som aldrig går ur modet. Säsong efter säsong syns den på såväl catwalks som på stan. Hos oss hos Lounge by Zalando hittar du läderjackor för dam och herr från kända varumärken till låga priser. Vårt sortiment varierar ständigt, men exempel på märken är Trueprodigy, Mango och Oakwood. Det finns många anledningar till att läderjackor är så tidlösa och ständigt populära. Förutom att de är både snygga och bekväma så passar de till i stort sett allt och de går att variera på många olika sätt. En klassisk svart skinnjacka fungerar i princip när som helst beroende på vad du har under. Till exempel så kan du bära den med en topp eller t-shirt på sommaren eller med en varm stickad kofta på hösten. En oversized skinnjacka är både snygg och oftast tillräckligt rymlig för att ha en tjock tröja under, vilket ger extra värme under kalla dagar. Med andra ord så är läderjackan en trogen vän som kommer följa dig i många år framöver.

Upptäck vårt stora utbud av trendiga skinnjackor för herr och dam

En ny snygg skinnjacka kan uppgradera din look från vardaglig och anonym till dressad och stilren på nolltid. En klassisk svart läderjacka för dam eller herr är för många ett måste i basgarderoben. Kanske vill du också investera i en skinnjacka i en annan fin färg, till exempel beige eller brun. Du kan även botanisera bland skinnjackor med päls och oversized skinnjackor. Hos Lounge by Zalando hittar du ett brett utbud av snygga läderjackor på rea i olika varianter och färger. Som medlem hos oss får du tillgång till exklusiva rabatter på trendiga läderjackor för dam och herr.

leather_jackets_outlet_3_CM

Så väljer du rätt modell på skinnjackan

När det gäller modeller på skinnjackor så finns mycket att välja bland. Kanske föredrar du en tuffare stil med bikermodell och dragkedja, eller så kanske du vill ha en proper look med en skinnkavaj eller läderrock? Hos oss hos Lounge by Zalando hittar du alla tänkbara modeller, alltifrån oversized skinnjackor och bomberjackor i skinn till bikerjackor och rockar. Hitta din personliga stil och låt dig inspireras av alla trendiga och klassiska skinnjackor på rea. Här finns även skinnjackor för barn och ungdomar, ifall du är ute efter en present.

Ta del av otroliga rabatter som medlem hos Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando hittar du skinnjackor på rea och andra snygga kläder till nedsatt pris från välkända modemärken. Erbjudandena finns under en begränsad tid och uppdateras dagligen med nya härliga rabatter. För att ta del av de exklusiva rabatterna behöver du bara registrera dig som medlem och logga in, vilket går snabbt och är helt gratis. Du får även fri retur ifall storleken inte skulle passa eller om du av någon annan anledning skulle ångra din beställning. Varmt välkommen in och utforska våra aktuella kampanjer och rabatter på skinnjackor.