Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Sneakers för herr på rea

Vare sig du ska träna eller vill ha skön komfort till vardags är sneakers för herr en nödvändig sko i varje garderob. Få en snygg och sportig look till dina vardagskläder eller ordentligt med stöd för sportutövningen med rätt skor. Shoppa sneakers online.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Shoppa snygga sneakers för herr till reapris

Här hittar du allt från högteknologiska träningsskor till tuffa sneakers och sportiga trainers. Shoppa sneakers till reapriser genom att gå med i Lounge by Zalando, vår roliga online outlet med dagliga erbjudanden. Här kan du shoppa produkter från över 2500 olika varumärken med upp till 75% rabatt i jämfört med originalpriset.

mensneakers_outlet_2_CM

Hitta ditt nästa par sneakers för herr på rea

Sneakers är en grundläggande sko i varje garderob tack vare sin komfort, mångsidighet och stil. Med sina ergonomiska egenskaper och stödjande effekt är de idealiska både för vardagsbruk, aktiviteter och träning.

Här kan du shoppa sneakers för herr för både vardag och sportutövning. Ta hänsyn till användningsområdet när du väljer mellan olika modeller. Här kan du hitta träningsskor som är anpassade specifikt efter olika aktiviteter och sporter. 

Bland vårt sortiment av sneakers för herr på rea hittar du allt från löparskor och basketsneakers till promenadskor. Välj bland en mängd olika stilar och färger för att hitta skor som passar din unika stil!

mensneakers_outlet_3_CM

Fräsch look för sport och vardag med vita sneakers för herr

Vita sneakers för herr är ett mångsidigt val som ger en tidlös och stilren look. Den neutrala färgen gör det enkelt att matcha dessa skor med olika outfits, och du kan både få till en avslappnad och en mer elegant stil. Ett par vita träningsskor är helt enkelt en av de mest användbara skomodellerna du kan satsa på.

För löpträning är stötdämpning viktigt, så välj ett par vita sneakers med ordentligt med dämpning och stabilitet i mellansulan. Matcha med tekniska löparkläder i svart med slimmad passform för en minimalistisk look som ger dig full rörelsefrihet för träningen.

För en mer avslappnad stil till vardags kan du välja ett par vita sneakers för herr med en grövre och tjockare sula. Detta ger extra stötdämpning för långa dagar på fötterna såväl som kaxig retrokänsla till din outfit. Matcha skorna med baggy jeans och oversizad t-shirt för den ultimata retrolooken. För en mer elegant stil kan du istället väja ett par sneakers med tunnare sula och matcha till raka svarta jeans och kavaj.

Snygga herrsneakers på rea i vår outlet

Gå med i vår online outlet Lounge by Zalando för att få tillgång till dagliga erbjudanden på snygga herrsneakers på rea. Vår outlet har tidsbestämda erbjudanden där trendiga produkter är tillgängliga till lägre priser under korta perioder exklusivt för våra medlemmar. Utforska vårt sortiment för att hitta nya favoriter.

För at få tillgång till dessa erbjudanden den behöver du bli medlem i vår outlet vilket är helt gratis. Allt du behöver är din email adress och du kan börja shoppa sneakers för herrar från tusentals olika varumärken. Som medlem får du även förmåner som fri frakt och fri retur samt -75 %* rabatter.

Gå med i vår online outlet och hitta dina nya sneakers till reapris.