Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Höga sneakers på rea

Att bära höga sneakers är alltid rätt. Få skor har blivit så ikoniska som de höga sneakers-modellerna blivit. Skorna är inte bara snygga, det höga skaftet är även värmande och ger stöd åt fotleden. 

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Höga sneakers hittar du hos Lounge by Zalando

Är du på jakt efter höga sneakers är det hos Lounge by Zalando du ska leta. Varje dag släpper vi nya deals där du kan göra dina köp med upp till 75% rabatt jämfört med de priser du hittar i butik. Det gör att du kan fynda dina nya höga sneakers till priser som inte svider i plånboken.

highsneakers_outlet_2_CM

Förnya garderoben med höga sneakers för dam och herr

Det är egentligen väldigt liten skillnad på höga sneakers för dam och de som är för herr. Ofta presenterar skotillverkarna unisex-modeller som kan bäras av både män och kvinnor. Höga sneakers för dam och herr kan du hitta från de flesta skotillverkare. En del modeller är nyframtagningar som inte har funnits på marknaden tidigare medan andra är riktigt ikoniska modeller som har hängt med länge. Flera av dessa har sitt ursprung inom sportvärlden där snabba rörelser och vändningar satte krav på både skaft och sula.

Med rätt sneakers på fötterna så kan du också hålla en hög modegrad

Ett par höga basketskor i kombination med jeans och t-shirt ger dig exempelvis en riktigt snygg och casual street-look där mode möter funktion. Vill du dressa ned en uppklädd kostym-look och göra den mer casual kan du även använda dina höga sneakers i kombination med kostymbyxor. Det bryter då av den formella looken och skapar ett ledigare intryck.

highsneakers_outlet_3_CM

Funktionella och snygga sneakers med hög sula

Väljer du en sneakers med hög sula får du i regel bättre dämpning än om du väljer en med låg sule. Utseendemässigt är det en smaksak. Rent komfortmässigt är den höga sula överlägsen de låga, då underlaget ofta känns rakt igenom de låga sulorna och bristen på dämpning sliter på dina fötter.

De höga sneakers-skaften har sitt ursprung inom sportvärlden både basket- och skejtkulturen har legat i framkant och drivit på utvecklingen med de höga skaften. De höga skaften ger ett bra stöd till dina fötter och vrister. En annan fördel är att det höga skaftet skyddar dig vid fall exempelvis vid skateboardåkning.

En sko med ett högt skaft är också bra att ha om du ska bege dig ut i naturen och inte har några stövlar. Skon skyddar då till viss del från fukt och vassa grenar som kan sticka upp och i vanliga fall orsaka skrubbsår eller få dig att snubbla. 

Hitta höga sneakers hos Lounge by Zalando till riktiga outlet-priser

Det finns stora fördelar med att bli kund hos Lounge by Zalando. Du får då dagligen ta del av riktigt bra deals. Dagligen presenterar vi nya erbjudanden från några av de över 2500 varumärken vi representerar. Detta till priser med en rabatt på upp till 75%*.

I sortimentet hittar du även höga sneakers för barn. Dessa används på samma sätt som de höga dam- och herrskorna och ger de små fötterna lite extra stöttning. Hos oss hittar du skor från de flesta största skotillverkarna. I vår nätbutik representerar vi över 2500 varumärken som via våra dagliga deals lyfts fram några åt gången.

Det är helt kostnadsfritt att teckna upp sig som medlem hos oss och det råder heller inget köptvång. Du kan då också göra dina inköp i lugn och ro när det passar dig. Så passa på att teckna upp dig redan idag för att inte missa nästa gång höga sneakers kommer ut till fyndpris.