Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Låga sneakers på rea

Låga sneakers har en siluett med låg profil där skons skaft slutar under ankeln. Skon är därmed en mångsidigare sko än sneakers med högt skaft. Som vardagsskor är därför låga sneakers oslagbara, de är dessutom riktigt snygga.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Praktiska och prisvärda låga sneakers

Hos Lounge by Zalando kan du köpa praktiska och prisvärda låga sneakers för dam och herr. Med upp till 75% rabatt jämfört med gällande butikspriser kan du fynda sneakers som garanterat kommer förgylla dina fötter. Varje dag släpper vi också nya deals så håll utkik så missar du inte när favoritmärket dyker upp.

lowsneakers_outlet_2_CM

Låga sneakers för dam och herr med hög komfort

De låga sneakers-modellerna är i regel lättare än de höga modellerna. Det gör att de känns lättare på foten och ger en större frihet. Du kan också hitta sneakers av högteknologiska material som andas, något som ger extra komfort åt foten och gör att den håller sig torr även när värmen slår till. Låga sneakers hittar du både i dam- och herrmodeller och från flera olika varumärken. Flera av modellerna har hängt i länge och är idag ikoniska, medan andra är helt nyutvecklade.

Med ett par låga sneakers får du till en riktig modern streetlook. Matchar du skorna med ett par jeans och en t-shirt så blir det aldrig fel. Men har du större modeintresse än så kan du även satsa på färgmatchning eller matcha dem med andra typer av plagg. En snygg och ren sneaker funkar i kombination till de flesta plagg. Du kan därmed även bära sneakers till kostymbyxor.

lowsneakers_outlet_3_CM

Välj mellan sneakers i olika material

När du köper sneakers kan du både välja mellan olika varumärken och olika material. Det finns sneakers av material som tyg, syntetmaterial och läder. Materialen har olika egenskaper och passar för olika ändamål. Tänk igenom hur du kommer använda skon och vilka egenskaper du vill att skon ska ha. En lädersko är exempelvis enklare att hålla ren än en tygsko.

Skornas hållbarhet är idag likvärdig. Även tygskor och syntetskor är utformade för att hålla länge och är ofta förstärkta vid häl- och tåpartierna. För att skorna ska hålla länge är det viktigt att du impregnerar dem med en impregneringsspray när skorna är nya och sedan är försiktig med hur du tvättar dem. Undvik tvättmaskin och torka i stället av smutsen direkt med en fuktad trasa. 

En låg sneaker ger inte samma stöd som en sko med högt skaft. Du får å andra sidan en sko där du får större rörelseförmåga. Flera modeller har också infört högteknologisk dämpning i sin sula, så även om skon inte är lika sportig som exempelvis en basketsko med högt skaft, är den vänlig mot foten.

Låga sneakers för herr- och dam på rea hos Lounge by Zalando

Riktigt bra outletpriser hittar du hos Lounge by Zalando. Dagligen presenterar vi nya deals där du kan hitta produkter från dina favoritmärken. Tecknar du upp dig för ett helt kostnadsfritt medlemskap, helt utan köptvång, så missar du aldrig när nya deals på sneakers kommer. Via våra deals kan du handla till priser med en rabatt på upp till 75%*. Det gör att du kan passa på att fylla garderoben med fler än ett par skor.

I utbudet av låga sneakers hittar du även storlekar för barn. Du hittar också de sköna och smidiga slip in- modellerna som gör att du helt slipper snören att knyta eller kardborreband att knäppa. Du kan i stället enkelt dra på dig din sko i farten. Vi hos Lounge by Zalando representerar över 2500 olika varumärken. Det gör att du lätt kan hitta skor från något varumärke du tycker om.