Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Loafers på rea

Ett par loafers gör det enkelt att välja ett par skor som passar till de flesta kläderna. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du alltid ta del av grymma erbjudanden. Bli medlem och köp ditt par idag!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Höj stilen med ett par loafers från Lounge by Zalando

Att hitta ett par skor som passar till de flesta kläder kan ibland kännas som en omöjlig uppgift, men med ett par loafers behöver du inte längre oroa dig. När du dessutom blir medlem hos Lounge by Zalando kan du ta del av upp till 75% rabatt med detaljhandelspriset på ditt nya par. Leta upp din outfit för med ett par loafers kommer den genast se bättre ut.

loafers_outlet_2_CM

Loafers för varje stil

När du ska välja ditt nya par loafers är det bra att först bestämma om du önskar att ha en mindre eller lite högre klack. Det är också bra att tänka på vad för material du vill att de ska komma i tillexempel läder, sammet eller mocka. Vill du ha en snygg rem med en silver eller gulddetalj eller ett par enklare Penny? Färg är också viktigt, du hittar de tidlösa och klassiska svarta och bruna i olika toner men även färgglada i tillexempel gult, grönt eller rosa.

En bra idé är att välja ett par som passar dina jackor, på så vis blir det enklare att matcha och skapa en mer sofistikerad och enhetlig look. För en svart eller brun kappa passar ett par mer tidlösa medan för en färggladare retrostil kan ett par färgglada vara ett bättre alternativ.

loafers_outlet_3_CM

Loafers dam är kaxiga och feminina

Loafers dam är feminint och passar lika bra till en kjol som till ett par jeans. För en lite tuffare stil rekommenderas ett par chunky loafers som kan ge en annars söt outfit lite mer edge.

Om du vill ha ett par annorlunda par kan du köra på ett par loafers med klack. Dessa skor ger lite mer attityd och går bra att bära tillsammans med en fin klänning och ett par strumpbyxor om det är kyligare väder.

Loafers herr förvandlar vardagligt till lyx

Att äga ett par loafers herr är en bra idé då de passar till de flesta tillställningarna och kan göra en annars vardaglig outfit festlig och mer sofistikerad snabbt. För vardagens äventyr kan ett par vanliga Pennys vara att föredra, de passar lika bra till dina chinos som till dina jeans.

Om du gillar detaljer kan du alltid köra på en tasselloafer, med denna extra tofsdetalj får dina skor lite mer karaktär och gör att de sticker ut lite från mängden. Om du har tur hittar du även skor i coola färger och inte bara i de tidlösa bruna och svarta.

Om du är medlem eller blir medlem snabbt och kostnadsfritt hos Lounge by Zalando kan du även ta del av upp till 75% rabatt av loafers. Dessutom har du alltid rätt till fria returer om skorna inte skulle passa. Du kan välja mellan 2 500 olika märken, men var snabb för erbjudandena gäller endast under en kortare tid.