Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Sneakers för dam på rea

Damsneakers gör det enkelt att välja ett par skor som passar de flesta utstyrslarna från kjol till mjukisbyxor. Hos Lounge by Zalando kan du dessutom ta del av grymma rabatter på dina skor. Ta del av spännande deals nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Sneakers för dam för en bekvämare vardag

Ibland kan det kännas svårt att hitta ett par skor som passar till de flesta utstyrslarna, med ett par sneakers dam är problemet löst. Dessutom gör de vardagen lite mer bekväm. Hos Lounge by Zalando kan du dessutom ta dela av upp till 75% rabatt jämfört med detaljhandelspriset när du blir medlem snabbt, enkelt och helt kostnadsfritt.

womensneaker_outlet_2_CM

Svarta Sneakers dam funktionella och snygga

Svarta Sneakers dam är inte längre ett par skor som endast används till de intensiva träningspassen. Idag används träningsskor även i vardagen och passar lika bra till en snygg klänning som till träningskläder. Det bästa med ett par svarta sneakers dam är inte bara att de är stilrena men att de dessutom är bra för dina fötter. Du hittar olika par med olika funktioner beroende på vad för stöd just dina fötter behöver.

Många skor kommer med smarta meshinfällningar för att hålla dina fötter torra och svala. Dessutom kan du välja mellan olika modeller från mer futuristiska skor med häftiga designdetaljer samt färger till mer retromodeller inspirerade av dåtiden med en framtida teknologi. Då skorna är anpassade för olika underlag, från asfalt till terräng är det en bra idé att välja ett par som passar till den miljö du mest brukar befinna dig i. 

För en ännu bekvämare känsla kommer vissa skor med ergonomiska och ortopediska sulor som ger ökad stabilitet och får varje steg att kännas fjäderlätt. Att veta att vi i snitt spenderar ungefär 10 timmar om dygnet att stå på benen gör det ganska självklart varför ett par ordentliga skor är viktigt.

womensneaker_outlet_3_CM

Sneakers dam vita för en fräsch look

Om det finns något du bör äga är det såklart de klassiska sneakers dam vita. Dessa skor passar till de flesta outfitsen och inger genast en fräsch känsla. Vissa förknippar till och med våren med ett par sneakers dam vita, fastän de går bra att bära andra säsonger med.

Om du vill att dina skor ska synas lite extra kan det vara en bra idé att satsa på ett par chunky sneakers dam. Dessa skor tar upp uppmärksamheten och ger en tuff känsla. Matcha gärna dina chunky eller vita par tillsammans med en snygg jeansklänning eller enkel träningsoutfit från ditt favoritmärke.

Snygga sneakers dam till grymma priser hos Lounge by Zalando

Att välja ett par snygga sneakers dam kan kännas svårt när det finns så många olika val. När du är medlem hos Lounge by Zalando kan du ta del av upp till 75% rabatt jämfört med detaljhandelspriset på dina nya sneakers dam rea. 

Hos Lounge by Zalando kan du hittar över 2 500 olika märken och dessutom kan du njuta av fria returer ifall skorna inte skulle passa. Det är dock viktigt att du håller dig uppdaterad om de olika erbjudandena då de uppdateras konstant och endast erbjuds under en kortare period. För att inte missa några erbjudanden kan du bland annat hålla dig uppdaterad genom Lounge by Zalandos nyhetsbrev. 

Bli medlem redan idag på endast några minuter och njut av härliga priser på dina nya skor.