Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Herrskor på rea

Herrskor för alla tillfällen. Utforska vårt sortiment av stilfulla skor för män. Från eleganta affärsskor till bekväma sneakers, vi har allt du behöver. Upptäck din perfekta stil idag!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Moderiktiga och trendiga herrskor för alla tillfällen

Här hittar du ett stort sortiment av herrskor för alla tillfällen. Skorna gör en stor skillnad för både din komfort och din stil och är en viktig detalj. Genom att bli medlem i Lounge by Zalando kan du få upp till 75%* rea på trendiga herrskor. Bli en del av en community av riktiga modekännare och ta del av dagliga erbjudanden.

shoes-men_outlet_2_CM

Snygga herrskor för alla tillfällen

I vår kollektion av herrskor från olika varumärken hittar du både finskor och eleganta snörskor till finare tillfällen såväl som för vardagsanvändning till kontoret. Om du är på jakt efter skor som är extra snygga och passar till finare tillfällen hittar du bland annat handgjorda läderskor i hög kvalitet. Matcha ett par svarta finskor till en mörk kostym eller satsa på ett par skor i brunt läder för ljusare outfits.

Du hittar även flera snörskor i elegant design som är gjorda i högkvalitativa veganska konstläder. Oavsett om du söker äkta läder eller konstläder hittar du hållbara alternativ i sortimentet. Det finns modeller gjorda av äkta läder med hållbarhetsmärkning som framställts av ansvarsfulla producenter som certifierats av Leather Working Group. Du hittar även konstläder som är gjorda av återvunna fiber vilket ökar livslängden på framställda material.

Ta hand om dina finskor för att öka livslängden på ditt köp. Rengör och smörj in äkta läder och använd färgade skokrämer för att behålla materialets färg och lyster. Impregnera mer porösa material som mocka och textil för att skydda mot väta och fukt som annars kan skada materialet.

Herrsko-outlet med sportskor och sneakers

Bland kollektionen av reaherrskor hittar du även träningsskor och sköna sneakers att använda till vardags. Här finns ett stort sortiment av träningsskor som är anpassade efter olika typer av sporter. Bland annat kan du hitta löparskor som ger dig lätta och flexibla steg. För träning i terräng hittar du sneakers som har grövre och mer greppande sulor samt vattentåliga ovandelar. För sporter som tennis och basket där du ofta ändrar rörelseriktning under spelet kan du med fördel välja skor som har mer stabilitet för dina anklar.

shoes-men_outlet_3_CM

För vardagsanvändning hittar du snygga och fräscha sneakers som är lätta att matcha till jeans eller chinos. Du kan till exempel välja ett par vita sneakers och matcha med en helsvart outfit för en ren och minimalistisk stil. Även när du söker komfort och behöver vara på fötterna under längre perioder kan du fortfarande hålla högsta modegrad med trendiga träningsskor. Ett annat alternativ är att välja ett par neonfärgade eller pastellfärgade sneakers och matcha med en outfit i olika mönster och färgkombinationer för en energifull och inspirerande modestil.

Få tillgång till reaherrskor i vårt mode-community

Genom att bli medlem i Lounge by Zalando får du tillgång till en mängd erbjudanden och reapriser som låter dig utveckla din garderob med kvalitativa produkter. Här får du utvalda kollektioner av moderiktiga herrskor med upp till 75%* rabatt på reapriser. Låt dig inspireras av utvalda trender och få en spännande modeupplevelse som medlem i detta community. Som medlem kan du se fram emot exklusiva dagliga erbjudanden på trendiga varumärken som låter dig leda trendbildandet.