Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Barnskor på rea

Här hittar du de trendigaste barnskorna för ditt lilla modeproffs. Utforska vårt sortiment och ge ditt barn en stilfull start på dagen!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Barnskor som inspirerar till lek och äventyr

Vare sig det är lek, sport eller skolgång hittar du barnskor av högkvalitet för alla årstider. Låt barnen upptäcka världen med bekväma skor på fötterna och inspirerande design. Lounge by Zalando erbjuder trendiga produkter på upp till 75%* rea, och här får du ta del av erbjudanden på noga utvalda skor som ger barnen skön komfort hela dagen.

shoes-kids_outlet_2_CM

Reabarnskor för spring och lek

Bland barnskorean hittar du skor som främjar aktiva dagar med spring, lek och träning. För bekväma steg under dagar där barnen behöver vara på fötterna mycket hittar du snygga sneakers med en stödjande funktion. Välj bland lägre skärning runt ankeln för rörelsefrihet, eller en högre skärning för extra stöd runt ankeln. Låt barnen uttrycka sin personliga stil genom att välja sina egna sneakers. Du hittar modeller i allt från söta pastellfärger till roliga mönster och tuffa tryck. Du hittar även träningsskor som är speciellt anpassade för olika aktiviteter. Låt barnen få de bästa förutsättningarna för att tycka att sport och träning är roligt med rätt skor. Du hittar bland annat träningsskor anpassade för tennis, golf, basket och löpning. Att välja anpassade skor ger inte bara baren skön komfort men även säkrare steg med rätt sulor och stabilitet. För utomhusaktiviteter hittar du sneakers i vattenavstötande material och med grova, greppande sulor som ger bra stöd även när det är hal eller ojämn terräng.

Outlet för barnskor för årets alla årstider

För vinterns kalla dagar hittar du boots och stövlar som är varma och sköna, och med isolerande foder och ordentliga sulor får barnen både värme och skydd. Vare sig du letar efter kängor eller vinterstövlar hittar du modeller som skyddar mot väta och regn. Se till att impregnera skorna inför varje säsong för att skydda materialet mot fukt och säkerställa att skorna fortsätter hålla stilen. För skinnstövlar kan du använda skobalsam för att mjukgöra lädret och skydda det mot elementen.

shoes-kids_outlet_3_CM

Här hittar du även skor för sommarhalvårets varma dagar. Välj ett par neonfärgade sandaler för en rolig färgklick som ger energi och glädje till barnens garderob, och med smarta kardborreband kan även de minsta barnen enkelt ta på och av sandalerna själva. Remmar runt både fotens ovandel och hälen ger en säker passform som motverkar friktion och skav. Du hittar även strandskor och badtofflor. Dessa kommer med särskilt anpassade sulor för att motverka halkolyckor. Skorna är även gjorda i gummimaterial som tål vatten så att de även kan användas i duschen på badhuset eller i omklädningsrummet.

Få tillgång till exklusiva barnkollektioner till reapris

När du blir medlem i Lounge by Zalando får du dagliga erbjudanden på produkter. Här kan du hitta trendiga barnskor till nedsatt pris. Medlemskapet ger dig även fri retur vilket gör att du kan beställa flera olika storlekar på skorna och låta barnen prova sig fram hemma i lugn och ro. Detta gör shoppingprocessen betydligt enklare och du kan anpassa skoprovandet till när det passar. Med exklusiva erbjudanden på högkvalitativa barnskor får du chansen att fynda riktiga guldklimpar till reapriser.