Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Handdukar på rea

Förnya ditt badrum med prisvärda handdukar i högkvalitativa material som ger mjukhet och bra absorptionsförmåga. Utforska olika färger och mönster för en badrumstransformation!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Njut av en lyxig badrumsupplevelse med stilrena handdukar

Unna dig själv och dina nära och kära en extra lyxig badrumsupplevelse med mjuka och vackra handdukar från kända varumärken. Välkommen in till oss på Lounge by Zalando där medlemmar kan shoppa bland annat badhanddukar, gästhanddukar och handdukar för barn med exklusiva rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset.

towels_outlet_2_CM

Förnya ditt badrum med mjuka handdukar på rea

Hos oss på Lounge by Zalando hittar du billiga handdukar på rea som är tillverkade i noggrant utvalda material av högsta kvalitet, allt för att kunna garantera perfekt mjukhet och god absorptionsförmåga. När det gäller badlakan har alla har sina olika preferenser, kanske är mjukheten viktigast för dig eller så vill du kunna använda handdukarna för att liva upp och förändra känslan i ditt badrum. Hos oss kan du utforska ett brett sortiment av badhanddukar i olika material, storlekar, färger och mönster. Handdukar i färgstarka nyanser kan ge nytt liv till badrum medan neutrala och jordnära toner kan ge en känsla av lugn och harmoni i rummet.

Handdukar som är tillverkade i högkvalitativa och högabsorberande material torkar snabbt och effektivt, vilket ger en behaglig och fräsch känsla efter varje bad eller dusch. Dessutom gör det att de kan behålla sin mjukhet även efter flera omgångar i tvättmaskinen.

Uppdatera badrummet med extra mjuka och skonsamma handdukar för barn

Självklart kan du även shoppa handdukar som är specifikt designade för barn och ungdomar. Bland dessa handdukar för barn kan du välja bland färgglada mönster, lekfulla motiv och roliga djurtryck. Eftersom barns hud är väldigt känslig så är badhanddukarna för barn tillverkade i extra mjuka material och därmed väldigt skonsamma mot huden. Du kan bland annat välja barnhanddukar i högkvalitativt och silkesmjukt bomullstyg, frotté och extra hållbara material.

Oavsett om du är ute efter en handduk för en nyfödd bebis eller ett äldre barn så kan du hitta något som passar hos oss på Lounge by Zalando. Du kan även använda stilrena handdukar som snygga inredningsdetaljer i ditt badrum. Kanske vill du kunna byta ut handdukarna regelbundet efter säsong och humör.

towels_outlet_3_CM

Skapa en härlig badrumsatmosfär med gästhanddukar och handdukar online  

Vem älskar inte att kunna torka sig med en mjuk och behaglig handduk efter sitt badrumsbesök? Hos oss är du varmt välkommen att botanisera bland ett brett utbud av billiga handdukar på rea i storlekar för hela familjen. Glöm inte att se till att även dina gäster får en riktigt lyxig badrumsupplevelse med exklusiva gästhanddukar. Gästhanddukar kan precis som de vanliga handdukarna verkligen göra stor skillnad för helhetsintrycket i ditt hem.  

Bli medlem i vår online-outlet för att handla stilrena badlakan och ta del av erbjudanden och rabatter på upp till 75%*. Här kan du spara pengar på heta föremål från toppmärken och lagra dem vikta i linneskåpet, eller om du har öppna hyllor ordna dem efter färg och storlek som ett fint blickfång. Efter din registrering, titta in regelbundet för att hitta de bästa fynden inom badrumsinredning. Om du mot förmodan skulle ångra ditt köp så ingår fria returer.