Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Träningsklockor på rea

Träningsklockor för att få dig i toppform. Håll koll på din träning med stil. Upptäck vårt breda urval av högkvalitativa träningsklockor för att nå dina mål och bli den bästa versionen av dig själv.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Träningsklockor som kombinerar funktionalitet, stil och bra priser

Vill du förbättra din träning och hålla koll på vad du presterar? Då är en träningsklocka något för dig. Hos Lounge by Zalando hittar du sportklockor till outletpriser som ligger upp till 75% lägre än det rekommenderade cirka priset. Här finns alla stora varumärken du känner till men också mindre tillverkare vars namn ännu inte är lika kända.

smartwatches_outlet_2_CM

Ta träningen till nästa nivå med en träningsklocka 

En träningsklocka är en digital smartklocka som hjälper dig att hålla koll på exempelvis dina löpprestationer, din puls, antal steg du tar och ditt sömnmönster. Olika modeller erbjuder olika många funktioner, något som också märks på prislappen. Att köpa en sportklocka av ett okänt varumärke behöver inte vara en nackdel. Det viktigaste är att du väljer en modell som matchar ditt behov och den träningsnivå du befinner dig på.  

Några av de funktioner som finns i en träningsklocka är stegräknare, som håller koll på hur många steg du tar, GPS-spårning som håller koll på hur långt och var du springer, pulsmätning, inbyggd mikrofon för handsfree-samtal och streamning av musik.  För att veta vilken klocka som är rätt för dig behöver du känna till dina träningsvanor och veta vilka funktioner du har behov av. Gillar du exempelvis att simma så bör du köpa en vattentät aktivitetsklocka som står emot vatten även under långa pass. 

Normalt sätt har alla sportklockor en batteritid på sju till tio dagar. Använder du klockan mycket som GPS-klocka sjunker den tiden och batteriet tar slut snabbare. Vet du med dig att det är som GPS-klocka du uteslutande kommer använda din klocka kan det vara bra att välja en modell med extra lång batteritid.

smartwatches_outlet_3_CM

Hitta sportklockor för dam, herr och barn

Sportklockor finns idag i modeller både för dam, herr och barn. Funktionerna är i stort sett desamma, det är främst klockans yttre som har anpassats efter målgruppen. En träningsklocka av dammodell har därför ofta en mer feminin design medan herrklockorna ser mer macho ut och en sportklocka för barn ser mer lekfull ut. 

Har du aldrig tränat med en träningsklocka tidigare så är det ett hjälpmedel som både kan göra dig mer motiverad i din träning och något som ger dig full koll både på din utveckling och vad du presterar. Är ditt mål exempelvis att gå ned i vikt hjälper klockan dig att räkna hur mycket kalorier du både bränner och får i dig. 

Köp din sportklocka hos oss hos Lounge by Zalando 

Hos oss hos Lounge by Zalando kan du köpa din träningsklocka till ett pris som ligger upp till 75%* lägre än det rekommenderade butikspriset. Det gör att du har möjlighet att investera i en bättre sportklocka än vad du först kanske hade tänkt dig. Lounge by Zalando är en medlemsbaserad kundklubb där nya kampanjer ständigt presenteras. Så gillar du coola och teknikfyllda träningsklockor får du inte missa att teckna upp dig som medlem. Som medlem har du även full ångerrätt och fria returer om något skulle dyka upp som gör att du ångrar ditt köp. Smidagare än så kan det inte bli.