Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Yogamattor på rea

Yogamattor - skapa balans i din yogapraxis med vårt sortiment av högkvalitativa och bekväma yogamattor. Utforska idag och hitta din perfekta matta för en harmonisk yogaresa.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Kvalitativa yogamattor för bättre träning

Förbättra din yogaträning med kvalitativa yogamattor som gör underlaget skönare så att du kan fokusera på dina rörelser. Välj bland en mängd olika varumärken och modeller som passar olika smaker och träningstyper. Gå med i Lounge by Zalando för att shoppa fitnessutrustning med upp till 75% lägre pris jämfört med rekommenderat detaljhandelspris.

yogamats_outlet_2_CM

Hitta rätt bland yogamattor på rea

Du kanske inte har tänkt så mycket på underlaget när du ska till yogaklassen, men vilken matta du väljer gör stor skillnad för din praktik. För att hitta rätt bland alla yogamattor på rea behöver du fundera över vad som passar just dig. Här hittar du billiga mattor med allt från tunna till tjocka modeller.

Om du har problem med knän och ofta tycker att det är obekvämt med yogaposer som kräver att du står på alla fyra eller lägger vikt direkt på dina knän är en yogamatta i tjock modell att föredra. Detta gör att du får extra dämpning under rörelserna och slipper lägga mattan dubbelt. Om du däremot föredrar att ha en matta som är lätt att ta med till och från yogastudion kan du välja en tunn modell som är lättare. Du hittar även mattor med bärsele som gör att du enkelt bär med dig mattan.

Välj bland en mängd olika stilar på mattor för att pigga upp din motivation till träning. Du hittar allt från minimalistiska helsvarta mattor till härliga pastellfärger eller energifulla neontoner. Låt mattan bli en snygg accessoar att bära över axeln till och från träningen.

yogamats_outlet_3_CM

Rea på mattor och fitnessutrustning

Här hittar du en mängd olika fitnessprodukter på rea. Välj bland snygga yogamattor som förbättrar träningen vare sig du ska till studion eller föredrar att träna hemma. Du hittar därför inte bara mattor i olika tjocklek utan även i olika storlekar. För att träna hemma kan du till exempel välja en större storlek på matta för att slippa justera din hållning och position under yogapasset.

Du hittar även mindre fitnessmattor i kollektionen och dessa är anpassade för juniorer. Dessa kan användas både till yoga och till stretch eller andra markövningar. Matcha mattan med snygga yogablock för att få en fulländad look till träningen. Snygg fitnessutrusting gör det även lättare att förvara utrustningen hemma då det ser snyggt och trendigt ut. 

Även när det kommer till material har du olika val att välja mellan. De klassiska mattorna är gjorda i PVC vilket gör det lätt att bära med mattan och ger en mjuk något dämpad känsla. Du hittar även yogamattor i kork vilket vissa föredrar tack vare materialets fäste och minskade glid. Oavsett vad du föredrar för din träning hittar du det här.

Flashreor på fitnessutrustning

Gå med i Lounge by Zalando för att få tillgång till flashreor på fitnessutrusting av en mängd olika typer. Reorna, som är tillfälliga, kan ge upp till 75% lägre priser än det rekommenderade detaljhandelspriset. Reorna uppdateras dagligen så håll utkik och slå till när du ser efterlängtade produkter. Som medlem får du dessutom gratis frakt och retur så att du kan handla säkert och prova hemma.