Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Fotbollar på rea

Skapa oförglömliga fotbollsmomenter med våra prisvärda fotbollar. Välj rätt storlek och vikt för att öka din spelupplevelse och undvika skador. Hållbarhet och kvalitet är våra nyckelord.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Ta ditt spel till nya höjder med högkvalitativa fotbollar

Oavsett vilken nivå du är på så är valet av rätt fotboll viktigt för att maxa din prestation på planen. Hos oss på Lounge by Zalando hittar du ett brett utbud av fotbollar på rea från populära sportmärken, och som medlem får du ta del av unika rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset.

footballs_outlet_1_CM

Upptäck moderna och anpassade fotbollar för barn i flera storlekar

Utvecklingen av fotbollar går i rasande takt, och idag finns ett stort utbud av välproducerade fotbollar som är smidiga att skjuta, dribbla och passa med. Idag kan du hitta bollar för spelare på alla nivåer. Oavsett om du är en fritidsspelare, professionell spelare eller blivande fotbollsproffs så kan rätt fotboll bidra till att förbättra ditt spel på planen.

Att välja rätt storlek och vikt på fotbollen är lika viktigt som att välja rätt skor för att undvika skador och förbättra din spelupplevelse. Beroende på din ålder och vilken nivå du spelar på så finns fotbollar i flera olika storlekar och vikter. För barn och ungdomar rekommenderas lättare fotbollar för barn med mindre omkrets för att hjälpa dem att lära sig bollkontroll och teknik. Vuxna fotbollsspelare föredrar oftast bollar i en lite större storlek. Hos oss hittar du exklusiva fotbollar på rea som utan problem lever upp till de högt ställda kraven från spelare på toppnivåer.

footballshirts outlet banner CM

Skapa oförglömliga fotbollsupplevelser med fotbollar på rea

En högkvalitativ fotboll kommer inte bara att förbättra ditt spel utan också hålla längre, vilket innebär att du sparar pengar i det långa loppet. Se till att välja en fotboll som är tillverkad av slitstarkt material och gärna med förstärkta sömmar. På så sätt kan den motstå påfrestningar från såväl intensiva matcher som tuffa väderförhållanden.

Fotbollar finns i alla möjliga prisklasser, och oftast är det materialet och designen som skiljer en billig boll från en dyr. Du kan bland annat välja bland bollar i läder, plast eller syntetiskt material och färger som klassiskt svart och vit eller färger som blå eller röd. Hos oss på Lounge by Zalando kan du verkligen göra riktiga fynd – välkommen in för att hitta fotbollsutrustning från exklusiva varumärken till nedsatta priser.

Spara pengar och klicka hem fotbollar online hos Lounge by Zalando

Fotbollar finns i många olika varianter utformade för olika typer av underlag. De flesta bollar fungerar på alla ytor, men för att få ut så mycket som möjligt av ditt spel kan det vara en bra idé att välja en boll som är utformad för antingen naturligt gräs, konstgräs, grus eller det underlag du oftast spelar på. Då ger du även fotbollen de bästa förutsättningarna för att hålla längre.

Hos oss på Lounge by Zalando kan du shoppa bollar för alla spelare, vare sig om du spelar fotboll på professionell nivå eller som en avkopplande fritidsaktivitet. Kom ihåg att fokusera på kvalitet och att välja rätt storlek och vikt när du köper din fotboll. Som medlem i vår online outlet kan du utnyttja erbjudanden och rabatter på upp till 75%* på fotbollar från välkända sportmärken. Rabatterna uppdateras dagligen, så kom tillbaka med jämna mellanrum för att hitta de bästa priserna.