Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Casall på rea

Casall. Träning i stil och komfort. Utforska vårt sortiment av eleganta träningskläder och accessoarer för att hitta den perfekta kombinationen av funktion och stil. Ge dig själv det bästa och uppnå dina träningsmål med Casall.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Upptäck Casall - träningsmärket som sätter stilen

Casall är märket som säljer eleganta men funktionella träningskläder för både män och kvinnor. Casall framkallar en balans mellan de fysiska och mentala aktiviteterna och har tillsammans med personliga tränare och andra experter tagit fram kvalitativa sportkläder och redskap för vardagsidrottaren såväl som eliten.

Gå med i Lounge by Zalando för att få tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter på träningskläder.

Casall outlet 2 CM

Du väljer sporten - Casall fixar kläderna och tillbehören

Något som ökat i popularitet de senaste åren är sporten paddel och självklart hittar du kläder och rack som gör dig redo att ta an en match eller två. Du hittar bland annat kjolar med inbyggda innershorts och smarta bollfickor, men även svala shorts med snabbtorkande tyg som hjälper till att hålla din kropp torr. För att kunna springa efter bollarna kan du glädjas åt att inte bara designen varit i fokus men även den ergonomiska delen där rörelse har blivit högt prioritiserad. Om du inte är en paddelfantast finns även kläder anpassade för yoga, gym, löpning och annan utomhussport. När det gäller yoga är yogamattan viktig för att du enkelt och avslappnat ska kunna göra de olika yogapositionerna sittande men även stående. Kläderna är självklart anpassade så att du på bästa möjliga sätt kan gå djupt in i stretchen.

Casall säljer även träningsredskap som gör hela träningen komplett. För övrig sport är det även viktigt att det finns träningskläder som är anpassade för de olika vädren så att du smidigt kan ta dig till din aktivitet. Du hittar bland annat jackor anpassade för att tåla vind. Förutom att ha ett aktivt liv är den mentala hälsan också väldigt viktig, visserligen tränar vi för att må bättre fysiskt men även en del mentalt dock kan en ordentlig paus behövas ibland från verkligheten. Hos Casall hittar du loungeklädersom inger ett lugn och som låter dig att känna dig bekväm samtidigt som du ser stilren ut.

Casall outlet 3 CM

Outlet med Casall-kläder som hjälper dig vara trendig

Att bära träningskläder har de senaste åren varit den nya trenden och det har gått från att klä sig i sportiga kläder och skor från topp till tå till att ha blivit en blandning där en sportigare look upptill och en mer uppklädd stil nertill (eller tvärtom) har kommit att bli något av de mest populära stilarna. Hos Lounge by Zalando hittar du en stor outlet med upp till 75%* rabatt på utvalda varor som bland annat Casall. Att ta på sig ett par schyssta sneakers och tights och matcha med en rolig t-shirt har aldrig varit enklare. Dessutom underlättar snygga träningskläder outlet din vardag då du enkelt kan gå direkt från jobb eller skola in till gymmet och göra dig redo för dagens nya utmaningar.

Lounge by Zalando för exklusiva erbjudanden

Du kan enkelt skapa ett konto hos Lounge by Zalando för att ta del av rea med upp till 75% rabatt jämfört med det rek. cirkapriset av kända märken som Casall och många andra. Det är helt kostnadsfritt att skapa ett konto och du kan enkelt göra det med din email. Användaren måste först logga in/ registrera sig för att se erbjudanden och kampanjer.

  • Få tillgång till exklusiva erbjudanden på träningskläder
  • Rea är upp till 75%* på ordinarie pris på träningsutrustning
  • Prova träningsskor och träningskläder i lugn och ro hemma tack vare gratis returer