Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Swarovski på rea

Swarovski - glittrande smycken och accessoarer för att förgylla dina dagar. Utforska vårt sortiment av gnistrande halsband, örhängen och armband idag och upptäck din egen eleganta stil.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Med Swarovski blir vardagen lyxigare

Swarovski är ett märke som sätter guldkant på livet – ofta bokstavligt talat. Deras smycken är mestadels tillverkade i guld eller silver och kröns av kristallen som har samma namn som märket. Hos Lounge by Zalando kan du dessutom köpa Swarovskis smycken till outletpriser, vilket gör att de redan bra priserna blir riktiga fynd.

swarovski_outlet_2_CM

Upptäck vackra smycken från Swarovski på rea

Oavsett om du är på jakt efter en present till någon du älskar eller helt enkelt känner för att hitta något fint till dig själv är Swarovski ett säkert kort. I kollektionerna finns smycken i många olika sorters stilar – allt från stora, glammiga smycken med geometriska former till nätta halsband perfekta till skolan eller jobbet. Tack vare att kristaller används i stället för äkta ädelstenar kan du få en look som ser riktigt lyxig ut utan att det behöver kosta skjortan, och det blir ännu bättre när du shoppar här på rea i vår outlet. Gå med i vår exklusiva kundklubb för att få tillgång till erbjudanden och reor.

När det gäller kristallen i smycket är det omöjligt för blotta ögat att se om det är äkta diamanter eller glaskristaller det handlar om, tack vare den ljusbrytande slipningen. Många blir förvånade när de får höra att Swarovski-kristaller i själva verket är en sorts glas, skapad av sand och naturliga mineraler.

swarovski_outlet_3_CM

Så skapar du en perfekt smyckessamling med vår Swarovski-outlet

När man shoppar smycken från Swarovski är det lätt hänt att man vill ha allt man ser, men innan du börjar lägga produkter i varukorgen är det bra att tänka över vid vilka tillfällen du kommer använda smyckena, och till vilka outfits. För vi vill ju att du ska få stor användning av dem. Försök att hålla dig till en färgskala som matchar dina favoritplagg, och gå gärna och öppna garderoben för att få inspiration till dina inköp. Ett nytt smycke kan också vara ett bra sätt att pigga upp och ge nytt liv åt ett plagg som du haft en längre tid och kanske slutat använda.

Det finns egentligen inga regler så kör på smyckena som du tycker om, men om du vill veta ett enkelt sätt att komponera en enhetlig outfit så har vi ett tips. När du mixar olika metaller så bestäm dig för om du vill satsa på kalla eller varma toner. Till kalla toner räknas till exempel silver, vitguld och titan, och även smycken i svart funkar utmärkt. När det gäller varma toner, tänk guld och roséguld.

Det finns de som säger att man måste matcha smyckenas färg med ens hudton och det är såklart inget fel med det, men det viktigaste är att du känner dig snygg och bekväm för då kommer självförtroendet och glädjen automatiskt – och det är faktiskt det som gör oss till vårt vackraste jag.

Delad shoppingglädje är dubbel shoppingglädje hos Lounge by Zalando

Visste du att våra kunder kan köpa produkter från populära varumärken med upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade cirkapriset? Det enda du behöver göra är att gå med i vår kundklubb genom att registrera din e-postadress. Då skickar vi dig regelbundet mejl med tips på våra tillfälliga kampanjer så du inte missar någonting, och självklart bjuder vi på returavgiften om du skulle behöva skicka tillbaka något. Här är några av de förmåner du får som medlem:

  • Skapa enkelt ett konto och bli medlem helt gratis för att få tillgång till bland annat Swarovski-reor.
  • Shoppa med upp till 75% rabatt på det rekommenderade priset på smycken.
  • Prova Swarovski-produkter hemma, välj dina favoriter, returnera det du inte älskar – med fri retur.
  • Upptäck unika kampanjer på smycken tillsammans med 50 miljoner andra medlemmar.