Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Toppar på rea

Hitta din perfekta look med vårt stora utbud av toppar. Från snygga t-shirts till eleganta blusar, vi har allt du behöver för att vara trendig och bekväm. Utforska sortimentet idag och hitta din favoritstil.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Sköna toppar du inte vill vara utan

En topp är ett basplagg alla kvinnor behöver i sin garderob, och det finns vardagstoppar och toppar som för fest och högtidliga tillfällen. En topp är ett damplagg för överdelen av kroppen och kan vara ett linne, en kraglös tröja eller en body. Hos Lounge by Zalando hittar du ett stort utbud av toppar med upp till 75% rabatt jämfört med det rek. cirkapris.

tops_outlet_2_CM

Med toppar varierar du enkelt din outfit

Att bära topp blir aldrig tråkigt och det går att variera sin outfit i det oändliga. Bär du ett tank top-linne en dag kan du variera med en tube top nästa dag. En tube top är en topp som saknar ärmar och axelremmar utan bara spänner åt över bysten. Vill du fortsätta att variera dig finns så kallade crop tops, som är en form av magtröja. Du hittar också så kallade halter toppar, som i stället för två axelband har ett som träs över huvudet. En annan typ av topp kallas för turtle neck och är en typ av topp som har en åtsittande, rund och hög krage som viks över och täcker halsen. Du kan också variera din outfit genom att bära en body, eller bodysuit som den också kallas. En body skyddar mot skav som byxlinningar och tight sittande resår kan ge. Bodysuits har också en smickrande passform som gör att du vill bära dem om och om igen.

Vill du hitta rätt passform direkt och slippa skicka kläder fram och tillbaka på grund av fel passform finns en storleksguide hos Lounge by Zalando websida. Där kan du se vilka mått det är du ska mäta för att hitta din storlek bland linnen på rea. Du kan också få fram vilken som är din figurtyp, och när du mäter din storlek för toppar mäter du din byst, midja och dina höfter. Mätningen av omkretsen gör du där bröst och rumpa är som bredast och midjans omkrets mäter du där bålen är som smalast.

tops_outlet_3_CM

Hitta billiga toppar och linnen via vår online outlet

Brukar du googla på saker som toppar på rea och linnen på rea är vår outlet perfekt för dig. Via shoppingklubben missar du aldrig när toppar säljs till outletpriser. Sortimentet varierar beroende på vilka kampanjer som är aktuella, men hos Lounge by Zalando hittar du alltid någon form av toppar och då alltid med upp till 75%* rabatt.

Hos oss finner du mode från välkända välrenommerade varumärken och det fina är att om plagget inte skulle passa när du har fått hem det eller om det är något annat du inte gillar med det, så kan du inom 31 dagar returnera det helt utan att ange något skäl eller ha några ytterligare förpliktelser.