Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Jeans på rea

Jeans utgör en tidlös symbol inom modevärlden. Utforska vårt utbud av klassiska jeans samt moderna modeller med överlägsen komfort och enastående hållbarhet. Upptäck stilar som aldrig blir omoderna och hitta din perfekta passform idag.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Jeans – plagget som aldrig går ur tiden

Dags att uppdatera garderoben med ett av de mest älskade och lättburna plagget genom tiderna – jeans! Som medlem i Lounge by Zalando får du ta del av exklusiva rabatter på upp till 75%* på premiumprodukter, bland annat kläder från våra mest populära varumärken. Hitta dina nya favoritbyxor i vår stora jeansrea!

jeans_outlet_2_CM

Snygga jeans för alla stilar

Jeans har burits av generation efter generation i många decennier. Dessa klassiska byxor älskas av såväl personer som gillar att följa trender som av dem som vill kunna kombinera bekvämlighet med stil. Jeans är dessutom ett av de mest hållbara plaggen du kan satsa på eftersom de håller länge och kan användas till många olika tillfällen. Hos Lounge by Zalando hittar du i princip alla modeller du kan tänka dig – utsvängda, raka, mom-jeans, stuprör eller vida. Så oavsett vilken modell du föredrar så kan du hitta ett par byxor som passar din stil. I vår jeansrea får du dessutom extra förmånliga priser på kvalitetsvaror och märkesvaror, bland annat från märken som Lee, Wrangler och Levi's.

Så väljer du rätt par byxor i vår jeansrea

Om du har svårt att bestämma dig för en favorit kan du alltid investera i ett par olika modeller, det är alltid kul att kunna variera sin stil efter tillfälle och humör. Det roliga med jeans är att de går att kombinera på så många olika sätt, och att det finns ett så stort utbud av olika modeller, färger och tvättar. Hos Lounge by Zalando finns jeans i de allra flesta färger, även om de kanske mest populära färgerna är olika nyanser av blått och svart, vitt kommer tätt därefter. Med jeans kan du verkligen uttrycka din egna unika stil.

jeans_outlet_3_CM

Bär dina jeans med självförtroende

Oavsett hur din övriga garderob ser ut kommer du med största sannolikhet att kunna matcha dina nya jeans galant. Detta plagg är nämligen snyggt till i stort sett vad som helst och passar lika bra till en elegant blus eller kavaj som till en stickad tröja eller enkel t-shirt. Matcha med sköna sneakers för en bekväm och trendig stil eller höga klackar för en festlig kväll på stan. Eller varför inte ett par boots eller sandaler? Valet är helt upp till dig! Det viktigaste är att du själv känner dig bekväm och snygg i dina kläder. Om du gör det kommer du utstråla både självförtroende och stilsäkerhet. Jeans är nämligen ett plagg som aldrig går ur modet, och tvättar du dem ut och in i kallt vatten med ett milt tvättmedel kommer de dessutom att hålla länge.

Ta del av exklusiva priser i Lounge by Zalando

Lounge by Zalando är det ultimata stället för dig som vill göra unika fynd och handla märkesvaror av högsta kvalitet till ett riktigt bra pris. Genom att registrera dig som medlem hos Lounge by Zalando får du ta del av alla fantastiska förmåner som erbjuds, och att bli medlem hos oss är dessutom helt gratis! Om något inte skulle passa eller om du ångrar ditt köp av någon anledning så är det inga problem att skicka tillbaka varan, du har fri retur inom 31 dagar efter leverans.