Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Badkläder för baby på rea

Badkläder för bebisar som gör varje dopp till en fest. Här hittar du de sötaste badkläderna i olika färger och mönster. Låt dem plaska och leka i stil! Utforska vårt sortiment idag och hitta det perfekta badplagget för din lilla äventyrare.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Utforska vårt stora utbud av badkläder för bebisar

Välkommen in och shoppa badkläder för bebisar med upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset. Hos Lounge by Zalando hittar du badkläder för småttingarna, oavsett om ni ska på semester utomlands eller om ni ska öva på de första simtagen i simhallen. Som medlem hos Lounge by Zalando får du dagliga erbjudanden på rabatterade varor.

baby_swimsuits_outlet_2_CM

Lekfulla baddräkter för de allra minsta

När det gäller typer av baddräkter för bebisar finns det flera olika modeller att välja mellan. Hos Lounge by Zalando hittar du badkläder för bebisar i många olika färger och med spännande design, bland annat prickigt, blommigt, randigt och andra lekfulla mönster. En del badkläder har roliga tryck eller söta detaljer med volanger och rosetter. Här finner du funktionella bebisbaddräkter och badbyxor för bebisar som är både snygga och bekväma.

Bekväma badkläder för våra kommande simstjärnor

Hos Lounge by Zalando kan du få tillgång till reor på badkläder och badbyxor för bebisar till riktigt låga priser. Om du registrerar dig som medlem i Lounge by Zalando får unika erbjudanden och rabatter när du handlar märkesvaror. Som medlem får du tillgång till säsongskampanjer för badkläder såväl som reor på andra produkter. I vår outlet med babybadkläder kan du fynda fina och praktiska plagg till dina älskade småttingar. Några av de kända märken som du kan stöta på i vår rea är Quiksilver, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, och Björn Borg.

baby_swimsuits_outlet_3_CM

Skydda ditt barn och investera i en UV-dräkt för bebisar

Eftersom barn och framför allt bebisar är oerhört känsliga för solen behöver de skyddas när de är ute i solskenet. En UV-dräkt för bebisar kan vara värt att satsa på eftersom den ger extra skydd mot skadliga solstrålar. Denna kan vara speciellt användbar under sommaren när ni spenderar tid på stranden eller badplatsen.

Hos Lounge by Zalando hittar du funktionella badkläder för de allra minsta. När din bebis tar sina allra första simtag i sjön eller poolen behövs en bekväm baddräkt som ger rörelsefrihet och minimal distraktion. Utforska vårt sortiment av barnbadkläder från bland annat varumärken som GAP, Abercrombie & Fitch och Champion. Med en kompletterande solhatt, solskyddskräm och solglasögon så är ni redo för en lång och skön dag i solen. Glöm dock inte att söka skydd i skuggan så mycket som möjligt då bebisars hud är så pass känslig för solens strålar.

Bli medlem i Lounge by Zalando och ta del av exklusiva rabatter

Hos Lounge by Zalando kan du shoppa loss bland märkesvaror och designer plagg och handla till riktigt bra priser. Här hittar du produkter från över 2500 olika varumärken och du får tillgång till exklusiva dagliga erbjudanden. Allt du behöver göra för att bli medlem är att registrera dig med din e-postadress, och därefter är det bara att börja utforska vårt stora utbud. En fördel med att handla hos oss är att du får fri retur i 31 dagar efter leveransdagen, ifall du av någon anledning skulle ångra din beställning eller vill byta till en annan storlek. Som medlem hos Lounge by Zalando kan barnen prova storlekar hemma i lugn och ro.