Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Leksaker på rea

Leksaker för alla åldrar och intressen. Utforska vårt breda sortiment av roliga och spännande leksaker. Från byggset till dockor och spel, vi har allt du behöver för att göra lekstunden extra speciell. Hitta dina favoriter och låt fantasin flöda.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Leksaker som sätter fart på fantasin

Det slutar inte vara kul att shoppa leksaker bara för att man blir vuxen. Oavsett om du letar efter en present till ditt eget barn eller till någon annan i bekantskapskretsen har vi fina leksaker som tål att lekas med, samtidigt som de blir en snygg inredningsdetalj i barnrummet. Och som vanligt får du upp till 75% rabatt hos Lounge by Zalando.

toys_outlet_2_CM

Upptäck leksaker på rea till små och stora barn

Bland våra kampanjer kan du hitta leksaker på rea från några av de allra bästa barnmärken. Mjukisdjur och nallar funkar lika bra att mysa med när det är dags att sova som att leka superhjältelekar med. En del av leksakerna är ekologiska, vilket både är ett miljövänligt och hälsosamt val. Då används inga syntetiska bekämpningsmedel vid odlingen av bomull till exempel, och dessutom används mindre vatten också.

När du letar efter något till de allra minsta kan du satsa på en fin bitring. De är sköna att tugga på när de första tänderna tittar fram och det kliar lite i tandköttet, och de är lätta att greppa även för små händer. Ofta sitter det fast en söt figur som ditt barn kan bli kompis med. Om du letar efter en present till en alldeles nyfödd bebis kan du till exempel satsa på en fin leksak att hänga i barnvagnen eller en gullig mobil som den kan ligga och titta på. Nyfödda bebisar ser bara rött, vitt och svart, och färgseendet utvecklas med tiden. Så i stället för pastellfärger kan det vara bättre med en leksak som har kontrasterande färger.

Upptäck leksaker online och få inspiration för lite större barns lek

Om du shoppar till ett barn som är några år gammalt och vill stimulera fantasin kan du satsa på en present som låter barnet låtsas vara vuxet. Till exempel kan några matleksaker och en kassaapparat vara en bra utgångspunkt för att lära sig räkna med plus och minus. Det finns också många leksaker som fokuserar på att lära barnet läsa och låter det kombinera olika bokstäver. Börja med att lära barnet känna igen ”sin egen” bokstav, alltså första bokstaven i sitt namn. Fortsätt sedan med M för mamma, P för pappa och så vidare, så sitter snart alfabetet i minnet för livet.

toys_outlet_3_CM

Alla som har barn vet att det ibland kan bli lite stökigt när man leker. Men något som gör att barnrummet ser trevligare ut, även om det ibland inte är helt perfekt städat, är att satsa på barnsaker som inte bara är roliga att leka med, men som också är så fina att de lika gärna kan räknas som inredningsdetaljer. Kör gärna på saker i ungefär samma färgskala för en enhetlig inredning som känns lugn och trevlig.

Barnsaker från premiummärken till fantastiska priser

Hos Lounge by Zalando kan du fynda produkter till både barn och vuxna till riktigt bra priser utan att tumma på kvaliteten. Vi har hela tiden nya kampanjer på gång där du kan hitta kläder, accessoarer och annat från premiummärkena du älskar. Det är helt gratis att bli medlem, och vi erbjuder fri retur om du får hem något som inte passar.