Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Babykläder på rea

Babykläder för de små stjärnorna i ditt liv. Upptäck vårt utbud av bekväma bodys, söta klänningar och trendiga byxor - vi har allt du behöver för att klä din bebis med stil. Börja shoppa nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Bebiskläder outlet hos Lounge by Zalando

Om du älskar märkeskläder tycker du säkert det är roligt att handla exklusiva plagg till din lilla bebis också. Hos oss kan du göra precis det och dessutom ofta med rabatter på upp till 75%*.

Shoppa exklusiva babykläder från dina favoritmärken till outlet-priser

Om du är förälder, släkting eller god vän till en småbarnsfamilj är det förstås bland det härligaste som finns att skämma bort den lilla nykomlingen med snygga babyplagg. Det bästa med vår outlet är att du verkligen kan göra det, utan att det behöver kosta så mycket.

I våra kampanjer hittar du kvalitetskläder för de allra minsta familjemedlemmarna till fantastiskt låga priser. Vi har dessutom en mängd lyxiga varumärken och här kan du fynda riktigt billiga babykläder som vanligtvis ligger i en dyrare priskategori.

baby_clothing_outlet_2_CM

Söta plagg från vår babykläder outlet

Det mest praktiska för dem som väntar smått är att fylla garderoben med sparkdräkter, bodies, tröjor och overaller så att den biten är klar när bebisen kommer. Små barn växer otroligt snabbt och garderoben behöver dessutom ständigt uppdateras. Hos oss kan du handla mycket av det din bebis behöver och vi har en bred katalog med plagg av olika varumärken. Givetvis alltid på rea.

Omlottbodies och sparkdräkter på rea

Kläderna till spädbarn behöver vara praktiska och funktionella. Det är förstås också roligt om de är snygga och har gulliga mönster i härliga färgkombinationer. Både sparkdräkter och bodies är mer eller mindre oumbärliga under bebisperioden eftersom du kan använda dem både på dagen och till natten. Små barn sparkar ofta av sig täcket under natten och en sparkdräkt som sitter skönt mot kroppen gör att barnet hålls vältempererad och sover gott. Är det å andra sidan väldigt varmt, är en kortärmad body ett väldigt smart plagg.

De här plaggen utvecklas dessutom hela tiden och har många smarta funktioner som gör vardagen lättare. Det kan gälla sådant som att de är anpassade i halshålet för att lätt kunna träs av och på, utan hårda knappar som kan skava mot bebisens hud. I vår outlet hittar du babykläder från märken som Ralph Lauren, Benetton och GAP.

Mjuka och bekväma pyjamasar på rea

Att ha en garderob välutrustad med jumpsuits och pyjamasar är viktigt under småbarnsperioden. Pyjamasbyxan kan dessutom användas som sköna leggings under dagtid. Det är förstås viktigt att plaggen är bekväma, välsydda och att de sitter bra. För barn kan det här vara väldigt viktigt och det bidrar också till att de vill ha plaggen på sig, inte minst när de blir lite äldre och har egna åsikter om saken. Kvaliteten är därför väldigt viktig. Många modemärken lägger dessutom ner mycket omsorg på att skapa plagg som är söta och har fina mönster som barnen också gillar.

baby_clothing_outlet_3_CM

Mysiga leggings och byxor att upptäcka världen i

Mjuka och bekväma leggings är även det oumbärliga babykläder. Det bästa är att köpa flerpack när du hittat en modell som du tycker riktigt mycket om. Så fort babyn blir mer rörlig kommer kläderna att slitas och du kommer dessutom att behöva tvätta ofta. Då är det bra att ha många uppsättningar att byta med. Beroende på vilken årstid det är vill du kanske också att de ska ha en viss tjocklek.

När barnet blir större och så småningom börjar förskolan kommer du dessutom att behöva ha några uppsättningar extrakläder där. Så att köpa flera av varje är en bra idé även då. I vår outlet är det lätt att komplettera och fylla på garderoben med billiga babykläder från välkända varumärken.

Registrera dig i vår outlet och shoppa bebiskläder på rea

Oavsett om du vill överraska en vän som fått tillökning i familjen eller om du själv har en liten bebis på gång är vår outlet det perfekta stället att shoppa babykläder på. Genom en enkel registrering här på sidan får du tillgång till våra kampanjer och kan enkelt hålla koll på när vi har rea på bebiskläder från din favoritdesigner. Vi skickar dig även regelbundet tips på sådant som vi tror att du kommer att gilla extra mycket. Allt för att du ska kunna hålla dig uppdaterad.