Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Skjortor på rea

Utforska vårt utbud av skjortor - från tidlösa klassiker till moderiktiga mönster och färgkombinationer som avspeglar de senaste trenderna. Låt dig upptäcka den skjorta som fulländar din stil och ta del av förmånliga priser med upp till -75%*.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Skjortor för de sofistikerade dagarna och festliga nätterna

Skjortor för herr och dam kommer i flera olika modeller och passar för alla tillfällen – för de mer sofistikerade dagarna såväl som de mer festligare nätterna. Hitta en skjorta som passar dig hos Lounge by Zalando, som dessutom erbjuder rabatterade priser på upp till 75%* på skjortor från välkända varumärken.

shirts_outlet_2_CM

Snygga skjortor för alla tillfällen

Skjortor går att använda till det mesta och är ett plagg som passar alla. Förutom att matcha skjortan med ett par snygga chinos, jeans, shorts eller kjol går det även bra att använda som en tröja utanpå linnet eller tröjan. För kyligare dagar kan du använda skjortan under en tjockare tröja och låta kragen samt ärmarna sticka ut genom att kavla upp skjortärmarna över tröjan, detta skapar en mer sofistikerad stil. För varmare dagar kan det vara en bra idé att satsa på kortärmade skjortor på rea som kan passa bra till ett par snygga shorts eller kjol. Du kan även bära en överdimensionerad skjorta som fungerar som en klänning eller varför inte som en lång skjortjacka – det är helt upp till dig.

Skönt material på skjortor

Efter att ha valt vad du vill använda skjortan till kan det vara en bra idé att välja vilket material du föredrar. Vissa skjortor hos Lounge by Zalando kommer i mer miljövänligt material än andra, dock kan du minska ditt ekologiska fotavtryck genom att satsa på en skjorta du kan ha flera år framöver även om materialet inte är återvunnet. Det finns bland annat sköna bomullsskjortor samt linneskjortor som är material som andas och som känns skönt på kroppen. Självklart hittar du även återvunnen polyester som är skjortor på rea som tagits fram med miljön i åtanke. Då Lounge by Zalando har skjortor från mer välkända märken kan det hända att du hittar en skjorta från ditt favoritmärke till ett rabatterat pris på ordinariepriset.

shirts_outlet_3_CM

Passformen på skjortor på rea

Förutom material är det även bra att välja passform då det finns mer överdimensionerade samt mer figursydda skjortor beroende på vad du föredrar. Figursydda skjortor framhäver din kropp mer och passar till kostymen såväl som till byxor eller kjol. En överdimensionerad skjorta sitter inte lika tight som en figursydd och kan vara skönare att bära, dessutom kan den användas till flertalet saker och på flera olika vis. När det kommer till färg hittar du skjortor i flera olika färger och mönster så du hittar en som passar just din unika stil och för det speciella tillfället du vill bära din skjorta till.

Billigare skjortor hos Lounge by Zalando

När du blir medlem hos Lounge by Zalando hittar du bland annat skjortor på rea med upp till 75%* rabatt. Du hittar flertalet kända varumärken, och att registrera sig är helt gratis och tar inte lång tid. Du kan enkelt göra det via din mejladress, Zalando-konto, Facebook-konto eller Apple-konto. Dessutom har du ångerrätt om du skulle ångra dig eller om skjortan inte passar, läs gärna mer hos Lounge by Zalandos hemsida för att få svar på vanliga frågor.