Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Bloomingville på rea

Stig in i Bloomingvilles värld av nordisk design och skapa en ny känsla i ditt hem. Upptäck vår stora rea som är fylld av deras vackra möbler, hyllor, lampor, vaser, dekorationer och inredningsdetaljer som med små medel kan förvandla dina rum.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Förnya ditt hem med inbjudande design från Bloomingville  

Bloomingville skapar inredning som enkelt kan förändra och förnya känslan i ditt hem. Hos oss på Lounge by Zalando kan du utforska deras vackra nordiska design och shoppa trendig inredning på rea. Bli medlem hos oss och få tillgång till unika rabatter på produkter över 2 500 andra varumärken. Hitta nästa accent för ditt utrymme.

bloomingville_outlet_2_CM

Förändra känslan i ditt vardagsrum med ett Bloomingville soffbord

Bloomingville grundades vid millennieskiftet i Danmark med en vision att erbjuda modern och stilren design till rimliga priser. Varumärkets filosofi är att dela med sig av sin passion för nordisk, minimalistisk design och att du enkelt ska kunna skapa en ny känsla i ditt hem endast genom att byta ut eller lägga till några få inredningsdetaljer.

Med endast en eller ett fåtal nya möbler, soffbord, hyllor, lampor eller dekorationer kan du skapa förändring och nytt liv till dina rum. Bloomingville är experter på dansk design samtidigt som de inspireras av inredning från jordens alla hörn. De skapar högkvalitativa varor som hjälper dig att skapa ett hemtrevligt hem och märkets design känns ofta igen på de råa materialen såsom trä, rotting, glas och gulddetaljer.

bloomingville_outlet_3_CM

Upplev nordisk design med en Bloomingville hylla

I sortimentet hittar du flera olika kollektioner vars teman skiljer sig lite åt. I vissa kan vi se inspiration från varma klimat, mjuka former och natur. Bland annat erbjuder de möbler, soffor, soffbord och hyllor i bambu och inredningsdetaljer i handgjort trä. En tidlös klassiker är Bloomingville hyllan som aldrig går ur tiden. Dessa möbler passar perfekt för dig som gillar naturliga material och är ute efter en naturlig och jordnära känsla i ditt hem.

Samtidigt präglas andra av varumärkets kollektioner av lekfullhet och inredning som testar gränserna när det gäller färger och trender.

Bloomingville styrs inte mycket av de globala inredningstrenderna utan vill alltid kunna erbjuda stilfulla inredningsdetaljer som ger många möjligheter till att skapa en ny känsla i ditt hem. De flesta av möblerna har en design som gör det enkelt att möblera om och styla ditt hem på ett nytt sätt.

Fynda en Bloomingville lampa på rea hos Lounge by Zalando

Hos oss på Lounge by Zalando kan du hitta Bloomingvilles vackra möbler och inredning på rea. Uppdatera ditt vardagsrum eller sovrum med en ny lampa, eller förnya ditt kök och dina måltider med nya muggar i nordisk design.

Bli medlem i vår online outlet för att shoppa inredning till otroliga priser. Registrera dig med din e-postadress och börja utforska erbjudanden och rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset.

I vår stora rea hittar du trendiga varor från upp till 2 500 populära varumärken. Rabatterna och erbjudandena förnyas varje dag, så håll utkik för att hitta dina favoritvaror på rea. Att bli medlem är helt kostnadsfritt, och dessutom ingår fria returer om du av någon anledning skulle ångra din beställning.